Research & Development

Met onze software zorgen we ervoor zorgen dat u continu kunt inspelen op nieuwe eisen, nieuwe wensen en nieuwe ontwikkelingen in de markt. En dat is dan ook waar wij ons ontwikkelproces op hebben ingericht. Isah vergroot uw slagkracht, snelheid en aanpassingsvermogen door twee keer per jaar met nieuwe releases te komen. Wat er ook gaat komen, met Isah gaat u mee met de nieuwste technologieën waardoor u succesvol kunt blijven.

Maak het met Isah

Ontwikkelen met de Scrum methodiek

Isah werkt volgens de Scrum ontwikkelmethodiek. Alle gewenste productveranderingen, zoals nieuwe producten, modules, uitbreidingen of kleinere verfijningen aan bestaande onderdelen, worden bij scrum op één product backlog beheerd. De Scrum Development teams van Isah ontwikkelen in periodes van twee weken (sprints) telkens een stukje van de backlog. Aan het einde van de sprint is een werkende, verbeterde versie van onze producten gereed. In de sprint review worden de productvernieuwingen gedemonstreerd en waar nodig de prioriteiten of inhoud van de backlog voor volgende sprints geactualiseerd.

 

 

 

Op de foto:
John Flemington, Mark Baaijens, Daan Tuller en Sander van Broekhoven
Uit het team Research & Development

Sneller inhaken op nieuwe technologieën

Door met Scrum te werken, is het ontwikkelproces transparant en zijn we flexibel. Met Scrum stellen we u in staat om sneller te kunnen inhaken op nieuwe technologische en functionele mogelijkheden. Om onze ambities op dit gebied waar te maken, investeren we continue in geautomatiseerde systemen die het ontwikkelen, bouwen en testen ondersteunen. De automatische tests garanderen dat de functionaliteiten van alle producten correct zijn. Eventuele afwijkingen worden gerapporteerd. Uiteraard brengen we niet elke twee weken nieuwe releases op de markt, twee keer per jaar is voldoende. Maar we zijn wél op alles voorbereid.

 

 

 

Op de foto:
John Flemington, Product Owner

Altijd klaar voor de toekomst

Functionaliteit, usability, technologie: dat zijn de drie uitgangspunten van waaruit Isah steeds weer vertrekt. We willen onze klanten producten aanbieden die op het gebied van functionaliteit en gebruiksgemak het beste van het beste zijn. Daarom werken we met de allernieuwste technologieën die er maar te krijgen zijn. En… we staan nooit stil. Innovatie is een proces dat elke dag doorgaat.

 

 

 

Op de foto:
Sander van Broekhoven, Developer

Software uit een hoogstaande omgeving

De software van Isah wordt in een hoogstaande omgeving ontwikkeld en onderhouden:

  1. Automatisch proces van testen, rapporteren: hoog kwaliteitsniveau.
  2. Meer flexibiliteit en snelheid: externe ontwikkelteams zijn makkelijk aan te sluiten, iedereen spreekt dezelfde taal en gebruikt dezelfde tools. Een extra team – waar ook ter wereld – is bijna direct up & running.
  3. Dicht op de praktijk: nauw contact tussen product owner, ontwikkelteam en de klant.
  4. Transparant en flexibel:
    • Jaarlijks twee releases.
    • Snellere adaptatie in organisatie
    • Uniformiteit in processen helpt organisatie om keuzes te maken

 

 

Op de foto:
Mark de Waal, Developer

Meer weten over Isah Business Software?

Download onze ERP Software Brochure