Smart Industry is een belangrijke ontwikkeling in de maakindustrie en staat centraal binnen de strategie van Isah

De wereld om ons heen verandert snel. De globalisering zet onverminderd door en de economische realiteit dwingt bedrijven om competitief te blijven. Afnemers verwachten steeds meer op maat gesneden oplossingen. Tegelijkertijd is er een technologische ontwikkeling gaande, die zijn weerga niet kent: de vierde industriële revolutie. Deze revolutie kenmerkt zich door een verregaande digitalisering van de industrie. Hoge eisen worden gesteld aan bedrijven om zich steeds weer aan te passen aan deze economische realiteit. Smart Industry helpt bedrijven de transitie te maken naar een digitale wereld waarin ICT diep doordringt in alle facetten van het productieproces. Smart Industry is geen ontwikkeling van de toekomst, maar gebeurt hier en nu en gaat een nog grotere vlucht nemen.

Isah is ervan overtuigd dat met de inzet van Smart Industry de Nederlandse maakbedrijven beter hun koppositie kunnen behouden. Daarom initieert en participeert Isah in diverse Smart Industry initiatieven:

 

Maak het met Isah

Smart Industry initiatieven

Smart Industry Ambassadeur

Als Smart Industry Ambassadeur draagt Isah actief bij aan het realiseren van acties die op de Smart Industry Agenda staan. Isah biedt u als maakbedrijf handvatten om uw Smart Industry strategie te vertalen naar uw eigen organisatie en binnen uw (toelever)keten.

 

Participatie Fieldlab “De Digitale Fabriek”

Het Fieldlab is een praktijkomgeving waarin bedrijven en kennisinstellingen doelgericht Smart Industry oplossingen ontwikkelen, testen en implementeren. De doelstelling van het Fieldlab “De Digitale Fabriek” is om te komen tot de beste ‘ge-netwerkte’ digitale fabriek van de wereld, waar bedrijven samenwerken aan de ontwikkeling en fabricage van hightech machines. Isah werkt in het Fieldlab samen met TNO, Brainport Industries en diverse maakbedrijven.

 

Ebook aan de slag met Smart Industry

Als Smart Industry Ambassadeur ziet Isah maakbedrijven worstelen met de vraag hoe te beginnen met de vertaling van de Smart Industry strategie naar concrete doelstellingen en inbedding in organisaties. Vandaar dat we een eBook hebben ontwikkeld “Aan de slag met Smart Industry”. In dit eBook gaan we dieper in op wat Smart Industry is, welke concrete stappen u kunt nemen om dit te implementeren in uw organisatie en we laten een aantal praktijkvoorbeelden zien van bedrijven die dit al succesvol hebben omarmd.

 

Download het ebook

Benieuwd wat Isah op het vlak van Smart Industry voor u kan betekenen?

Neem dan contact met ons op