Geplaatst: 15 / 06 / 2016

Twee top-10 noteringen in MT 100 voor Isah klanten

Net als in voorgaande jaren heeft Management Team ook in 2016 weer een top 100 gepubliceerd van de best presterende mkb-maakbedrijven in Nederland. Isah is hierin met 11 noteringen, waarvan 2 in de top 10, ruim vertegenwoordigd met klanten waarvoor het de bedrijfssoftware verzorgt.
De Maakindustrie 100 is samengesteld door Mazars Berenschot Corporate Finance (MBCF) uit een lijst van de 500 grootste mkb-maakindustriebedrijven. Bij de samenstelling is gebruik gemaakt van publiekelijk beschikbare informatie: omzet, omzetgroei, gem. EBIT-% en gem. ROIC.

Dat succes hebben ook een keerzijde heeft, bewijst Huisman, eveneens gebruiker van Isah business software en de nummer 1 op de lijst sinds 2013. De offshore-gigant noteerde afgelopen jaar een omzet van meer dan een half miljard euro en voldoet daarmee niet langer aan de criteria (maximaal 500 miljoen EURO omzet) voor een notering in de lijst.

Voor alle bedrijven in de lijst geldt dat ze een leidende rol in hun markt vervullen. Om die vooraanstaande positie ook in de toekomst te kunnen blijven vervullen richten zij hun strategie op de Smart Industry. Een keuze waarvoor Isah als Smart Industry ambassadeur graag de handvatten aanreikt.