Home
/
Aan de slag met Eigen Tabbladen

Meer gebruiksgemak met jouw eigen tabbladen

Met de module Eigen Tabbladen zorg jij ervoor dat jouw tabbladen alleen de velden bevatten die jij nodig hebt voor je werkzaamheden. Zo kan jij zonder ruis op je scherm aan de slag!

isah-oplossing-eigen-tabbladen-velden-collegas-samen-scherm

 

Eindeloos veel mogelijkheden

De voordelen van Eigen Tabbladen.

De Isah module Eigen tabbladen biedt extra overzicht en flexibiliteit. Ze helpen tijd besparen en leveren meer gebruikersgemak op.

Ga morgen al aan de slag

De gebruiksvriendelijkheid van de editor maakt het simpel en makkelijk om hier zelf mee aan de slag te gaan. Maar onze Consultants staan ook voor je klaar om je hierbij te helpen. Wil jij snel aan de slag met een eigen tabblad? Laat het ons weten en wij helpen je graag. In de maanden mei, juni en juli krijg je hier ook een gratis online consult met één van onze Consultants bij,  die je helpen jouw eerste tabblad op te stellen met de velden die jij nodig hebt voor je werkzaamheden. Zo kan jij direct aan de slag.

isah-oplossing-eigen-tabbladen-velden-collegas-samen-scherm-dame

Flexibiliteit in de standaard

Heb je naast een Eigen Tabblad ook behoefte aan ruimte om extra informatie vast te leggen, maar zijn hier geen aangewezen velden voor? Met Eigen Velden kun je binnen de standaard van Isah, deze informatie zelf vastleggen, zichtbaar maken én analyseren!

isah-oplossing-eigen-tabbladen-velden-overleg-met-laptop

Kom meer te weten over de mogelijkheden om Eigen Tabbladen in te zetten. 

Klaar om met Eigen Tabbladen te gaan werken?

Ben je al overtuigd en wil je meteen aan de slag? Dat kan! We sturen je een offerte en daarna plannen we samen met jou een moment in voor het gratis consult met een van onze Consultants.