Home
/
Operations
/
Eigen tabbladen en eigen velden

Zorg voor meer gebruikersgemak en consistentie

Dankzij de modules Eigen Tabbladen & Eigen Velden is het mogelijk om standaard software te gebruiken en toch precies op maat te werken.

isah-oplossing-eigen-tabbladen-velden-collegas-samen-scherm

Op maat gesneden informatie

De velden van verschillende tabbladen kunnen namelijk gecombineerd worden weergegeven, zodat schermen helemaal afgestemd zijn op iemands specifieke werkzaamheden. Dat scheelt enorm veel geklik en zorgt bovendien voor overzicht. Op één tabblad staat alles wat je nodig hebt!

De module Eigen Velden biedt extra overzicht en flexibiliteit. Omdat jouw bedrijf zelf velden kan toevoegen aan Isah, kunnen alle relevante gegevens worden opgeslagen. Je hebt ongelimiteerde mogelijkheden om alle voor jou relevante informatie in Isah op te nemen, zonder dat je iets hoeft te programmeren. Configureren is genoeg!

isah-oplossing-eigen-tabbladen-velden-collegas-samen-scherm-dame
eindeloos veel mogelijkheden

De voordelen van Eigen tabbladen & eigen velden.

De Isah modules Eigen tabbladen & eigen velden bieden extra overzicht en flexibiliteit. Ze helpen tijd besparen en leveren gebruikersgemak op.

Ontdek hoe andere maakbedrijven hun voordeel doen met de inzet van Eigen tabbladen en eigen velden.

Klanten over Eigen tabbladen en eigen velden.

Klaar om efficiënter te werken?

Ook jouw organisatie kan op een snelle en consistente manier zaken vastleggen en gebruikers op een prettige manier ondersteunen in welke zaken belangrijk zijn om vast te leggen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze maakindustrie specialisten denken graag met je mee.