Geplaatst: 14 / 01 / 2019

Activeren nieuwe licentiesleutel

Vanaf deze maand zijn de nieuwe licentiesleutels voor 2019 beschikbaar. Halverwege februari loopt voor de meeste bedrijven de licentiesleutel van 2018 af. Het is daarom zaak om tijdig de licentiesleutel te vervangen; anders kan Isah niet meer worden gebruikt. Onze afdeling Product Support heeft de afgelopen jaren gemerkt dat een belangrijke stap bij het activeren van de nieuwe licentiesleutel wel eens vergeten wordt. Vandaar dat we de stappen nog eens voor u op een rij hebben gezet.

 

Nieuwe licentie activeren

Zodra de nieuwe licentiesleutel voor u beschikbaar is, ontvangt de applicatiebeheerder van uw bedrijf een automatische mail met instructies over hoe de nieuwe licentie te activeren.

  • Stap 1 is het downloaden van het licentiebestand
  • Stap 2 is het inlezen van het licentiebestand en het herstarten van de server
  • Stap 3 is het uitvoeren van updates op de databases

De afgelopen jaren hebben we gemerkt dat deze derde stap soms vergeten wordt, met als gevolg dat Isah met een leeg hoofdmenu start. Dat wilt u uiteraard voorkomen! Lees daarom zorgvuldig de instructie die Product Support hierover heeft opgesteld.

 

Vragen?

Heeft u inhoudelijke vragen over de nieuwe licentiesleutel? Bijvoorbeeld waarom u bepaalde modules wel of niet ziet. Neemt u dan contact op met onze afdeling Sales Support (088 – 4724 000). Ondervindt u problemen bij de installatie? Neemt u dan contact op met onze afdeling Product Support (088 – 4724 050). We helpen u graag!