Isah ‘als gegoten’ voor de kunststof industrie

In de kunststofverwerkende industrie is er continue focus op de vormgevingsmogelijkheden en innovatie van productietechnologieën. Klanten van Isah zijn gespecialiseerd in bijvoorbeeld kunststofverspaning, kunststoflastechnieken, extrusie en spuitgieten. De ERP software van Isah wordt door de klantordergestuurde kunststofverwerkende industrie heel veelzijdig toegepast; co-engineering, het ontwerp en productie van mallen tot en met de productie van kunststof componenten en off-the-shelf eindproducten. Ook de afhandeling van grotere projecten, in het kader van bijvoorbeeld toelevering van kunststof componenten, leidingen en tanks voor de bouw en industrie, worden met Isah beheerd en bestuurd.

Isah is bij uitstek geschikt voor de afstemming en aansturing van uw klantorders en productieorder-optimalisatie (MES). De aansturing en planning van het machinepark, de registratie en opvolging van de productievoortgang, ook in het kader van kwaliteitsmanagement, worden integraal met Isah ERP bestuurd. Kortom: Isah zit ‘als gegoten’ voor de kunststofindustrie.

Download onze ERP Software Brochure

Maak het met Isah

Referenties in de kunststof industrie

Stel een vraag aan een specialist

Bent u benieuwd welke kansen geïntegreerde software voor uw organisatie biedt? Of wilt u ergens anders over sparren? Stel uw vraag gerust; onze maakindustrie specialisten helpen u graag!

Arjen Verhoeff & Jan-Pieter Vos

Stel uw vraag

Meer weten over Isah Business Software?

Download onze ERP Software Brochure