Geplaatst: 12 / 03 / 2020

Nieuw: e-learning Isah basis

Sinds jaar en dag biedt Isah alle medewerkers van haar klanten gratis cursussen aan. We vinden het immers belangrijk dat gebruikers de functionaliteit van Isah kennen en deze optimaal benutten. Vanaf nu breiden we onze lesmethodes uit met e-learning. De eerste e-learning module is gericht op de basis van Isah.

De e-learning module Isah basis kunt u beschouwen als een aanvulling op de gratis basiscursus die we bij Isah op kantoor geven. We geloven nog steeds dat deze cursussen op locatie een goede manier zijn om gebruikers wegwijs te maken met onze software. De cursussen zijn interactief, cursisten kunnen vragen stellen, begeleid oefenen in een cursusdatabase, er is ruimte voor discussie en men kan leren van de ervaringen van andere cursisten.

Het voordeel van e-learning daarentegen is dat gebruikers plaats- en tijdonafhankelijk kunnen leren hoe zij de Isah-software kunnen gebruiken. Dit middel kan dus perfect gebruikt worden om de lesstof die tijdens de cursus behandeld is later nog eens door te nemen. Of e-learning kan ingezet worden voor medewerkers die planningstechnisch moeilijker kunnen aansluiten bij een cursus op locatie bij Isah.

Op deze manier hopen we ons serviceaanbod weer een stap uit te breiden om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.

Bent u benieuwd naar de eerste e-learning module Isah basis? Via onze website kunt u zich hiervoor aanmelden.