Geplaatst: 06 / 04 / 2021

Nieuw startscherm Isah biedt snel toegang tot uit te voeren werk

Vanaf release 5.7 is er een nieuw startscherm in Isah beschikbaar dat inzicht geeft in en snel toegang geeft tot uit te voeren dagelijkse werkzaamheden. Iedere gebruiker kan zelf zijn of haar eigen startscherm samenstellen waarmee hij / zij door middel van tegels toegang krijgt tot de voor zijn of haar functie relevante gegevens in Isah. Elke tegel toont een omschrijving van de gegevens en een aantal. Het aantal is een indicatie voor de gebruiker of er actie ondernomen moet worden of niet. Wanneer op de tegel geklikt wordt, opent direct het bijbehorende scherm met de juiste preset en wordt er gefilterd op het aantal dat in de tegel getoond wordt. Hiermee wordt in hapklare brokken iemands dagelijkse werk eenvoudig toegankelijk gemaakt.

De applicatiebeheerder binnen uw organisatie kan – op basis van 45 standaard Isah schermen – vaststellen welke tegels er beschikbaar zijn voor de gebruikers. Elke gebruiker kan vervolgens maximaal 16 tegels selecteren om op zijn of haar startscherm te tonen. Zo blijft het startscherm overzichtelijk. Er kunnen uiteraard alleen tegels geselecteerd worden voor schermen waarvoor de gebruiker rechten heeft.

Het nieuwe startscherm is uiteraard niet bedoeld om KPI’s weer te geven of als management dashboard. Het doel is om werk naar de gebruikers te brengen en snel inzichtelijk te maken welke zaken aandacht nodig hebben.

Webinar

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het nieuwe startscherm in Isah? Meldt u zich dan aan voor het Algehele release webinar over Isah 5.7 waarin we alle nieuwe functionaliteit aan u toelichten. Dit webinar wordt gegeven op donderdag 22 april.