Geplaatst: 03 / 04 / 2020

Nieuwe mogelijkheden Supply Chain integrator

In 2016 is in het kader van Smart Industry het Fieldlab ‘The Smart Connected Supplier Network’ opgericht, waarvan Isah een van de initiatiefnemers is. Doel van dit fieldlab is om snelle en betrouwbare informatie-uitwisseling mogelijk te maken tussen verschillende ERP-systemen teneinde samenwerking en communicatie in de keten te vereenvoudigen. Op basis van de SCSN-standaard die binnen het fieldlab is vastgesteld, heeft Isah de Supply Chain Integrator ontwikkeld. Met de release van Isah 5.5 zijn er weer een aantal nieuwe mogelijkheden met deze Supply Chain Integrator.

Verkoopoffertes automatisch omgezet naar order

Wanneer u als leverancier met Isah werkt en verkoopoffertes hebt uitstaan bij klanten, dan worden deze offertes voortaan automatisch omgezet naar verkooporders op het moment dat er via SCSN een order terugkomt van de klant. Dat scheelt een hoop tijd in het handmatig omzetten van offertes naar orders.

Wijzigingen in verkooporders automatisch verwerkt

Het gebeurt regelmatig dat wanneer een offerte order is geworden, dat er naderhand door de klant nog wijzigingen in bijvoorbeeld aantallen worden doorgegeven. Vanaf Isah versie 5.5 kunnen deze wijzigingen automatisch worden verwerkt in de bestaande order.

Ondersteuning expeditiebon / pakbon

Naast de al bestaande berichten die via de Supply Chain Integrator in de keten kunnen worden uitgewisseld, voegt Isah nu ook het versturen en ontvangen van een zogenaamde expeditiebon of pakbon.

 

Lees meer over Supply Chain Integrator.