Over Isah
2 min leestijd
24 november 2017

30 jaar Isah

Auteur
Debbie Veeke

Donderdag 23 november jl. werd Paul van Abeelen, oprichter/eigenaar en CEO van Isah, door alle medewerkers van het bedrijf verrast met een surpriseparty vanwege het 30-jarig bestaan van Isah. Tijdens een feestelijke lunch werd namens het personeel een bijzonder cadeau aan Paul overhandigd: een zonnewijzer die door de stand van de zon op 1 december van elk jaar een speciale markering zal tonen. De zonnewijzer zal een mooi plekje krijgen op de parkeerplaats van het Isah-personeel.

30-jaar-isah-jubileum-zonnewijzer-cadeau

30 jaar Isah

In 1985 heeft Paul van Abeelen een stageopdracht, invoering van een productiebesturingssysteem, uitgevoerd bij Hessels Metaal Industrie in Breda. Deze stage was de aanleiding voor een afstudeeropdracht: maak een ontwerp voor een productiebesturingssysteem voor klantorder producerende bedrijven. Na het afstuderen zijn Ludo Hessels en Paul van Abeelen op 1 december 1987 samen het bedrijf Isah gestart: Informatie Systemen van Abeelen Hessels.

Sinds de start in 1987 richt Isah zich met haar software op klantordergestuurde maakbedrijven en die focus is in de loop der jaren altijd gebleven. Dat zie je vandaag de dag terug in de specifieke standaard software en in de werkwijze van Isah. Bovendien heeft deze focus mede gezorgd voor het succes en de positie die de organisatie nu heeft, namelijk: een financieel gezond en sterk groeiend bedrijf met mooie producten en vele prachtige klanten, waarvan velen al tientallen jaren klant zijn. Steeds meer nieuwe klanten weten de weg naar Isah te vinden van machine- & apparatenbouwers tot high-tech toeleveranciers in toonaangevende sectoren zoals onder andere de medische sector; de halfgeleider industrie, food, on- en offshore, agrarische sector, automotive etc. Inmiddels werken honderden bedrijven nationaal en internationaal met Isah Business Software.

Samen Oprecht Verbeteren

Na 30 jaar kunnen we concluderen dat dit alles absoluut niet mogelijk zou zijn geweest zonder de enorme toewijding, betrokkenheid en gedrevenheid van alle Isah-medewerkers. Daarbij speelt het DNA van de mensen achter Isah een grote rol. We willen graag samenwerken met collega’s onderling, de klant en alle betrokkenen daar omheen. Deze samenwerking zoeken we niet vanuit het eigen belang maar vanuit een oprechte overtuiging om mensen te willen helpen en continue te willen verbeteren. Wij zijn dan ook blij dat we dit kroonjaar gezamenlijk de kernwaarden hebben weten te benoemen om blijvend koers te houden om onze doelen te bereiken: Samen Oprecht Verbeteren.

Op naar de volgende 30 jaar!

Auteur
Debbie Veeke
Van tevreden medewerkers naar tevreden klanten. Dat is waar Debbie zich als Marketeer voor inzet. Daarom interviewt zij regelmatig bedrijven over hun ervaring met Isah en gaat ze met collega's in gesprek over hun werkzaamheden bij het bedrijf. Zo verbindt ze binnen met buiten en vice versa.
Vond je dit artikel interessant?

Ontvang blogs, informatie over ERP en het laatste nieuws over Isah in je mailbox!

Gerelateerde artikelen.

Klaar om efficiënter en flexibeler te werken?

Ook jouw organisatie kan minder tijd kwijt zijn aan processen en dus meer investeren in je product of dienst. Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze maakindustrie specialisten denken graag met je mee.

Stel je vraag