Beurzen
1 min leestijd
4 juli 2024

Bezoek Isah op de IAA Transportation 2024

Auteur
Debbie Veeke
iaa-transportation-2024-keyvisual_webp

Als toonaangevend ERP leverancier voor carrosseriebouw is het vanzelfsprekend dat we vertegenwoordigd zijn op de IAA. De beurs, die van 17 t/m 22 september 2024 plaatsvindt in Hannover, is het belangrijkste evenement voor voertuigen en innovaties in de branche.

We kijken ernaar uit om daar samen met klanten als Estepe, Kempf en onze nieuwe klant Schutz Fahrzeugbau aanwezig te zijn.

Naast de presentatie van onze nieuwste ontwikkelingen en producten, kijken we ernaar uit om de toekomst van carrosseriebouw met jou te bespreken en waardevolle inzichten en ideeën uit te wisselen. Onze Nederlandse en Duitse collega's staan gedurende de hele beursperiode klaar om je vragen te beantwoorden en onze oplossingen in detail toe te lichten.

Bezoek ons in hal 13, stand C65 en ervaar de toekomst van voertuigbouw uit eerste hand. We kijken uit naar je aanwezigheid en naar de interessante gesprekken!

 

Tot ziens op de IAA Transportation 2024!

Auteur
Debbie Veeke
Van tevreden medewerkers naar tevreden klanten. Dat is waar Debbie zich als Marketeer voor inzet. Daarom interviewt zij regelmatig bedrijven over hun ervaring met Isah en gaat ze met collega's in gesprek over hun werkzaamheden bij het bedrijf. Zo verbindt ze binnen met buiten en vice versa.
Vond je dit artikel interessant?

Ontvang blogs, informatie over ERP en het laatste nieuws over Isah in je mailbox!

Möchten Sie effizienter und flexibler arbeiten?

Investieren Sie mehr Zeit in Ihre Produkte und Dienstleistungen. Und verbringen Sie weniger Zeit mit der Verwaltung Ihrer Prozesse. Neugierig auf die Möglichkeiten? Vereinbaren Sie ein unverbindliches Beratungsgespräch.

Termin vereinbaren