Software releases SCSN
1 min leestijd
18 oktober 2018

Communicatie in de keten uitgebreid

Auteur
Debbie Veeke

Isah is een van de initiatiefnemers van het in 2016 geopende Fieldlab ‘The Smart Connected Supplier Network’, waarmee we het mogelijk maken om tussen verschillende (ERP) systemen snel en betrouwbaar informatie uit te wisselen, waardoor samenwerken in de keten wordt vereenvoudigd.

De communicatie gaat via het Smart Connected Supplier Network protocol (SCSN), wat is gebaseerd op XML (UBL). Op deze manier kunnen bedrijven efficiënt en effectief samenwerken met hun klanten en toeleveranciers.

Op dit moment is mogelijk om vanuit Isah met de Supply Chain Integrator de volgende gegevens uit te wisselen met andere ERP systemen:

  • Versturen inkooporder
  • Inlezen verkooporder
  • Versturen verkooporderbevestiging
  • Inlezen inkooporderbevestiging
  • Versturen verkoopfactuur
  • Inlezen inkoopfactuur

Voor Isah is het SCSN-formaat de basis om dit soort communicatie in de keten mogelijk te maken. Het is echter ook mogelijk om dit formaat te transformeren naar andere elektronische berichtgeving om communicatie met klanten en leveranciers mogelijk te maken.

De komende periode worden de mogelijkheden rondom communicatie in de keten verder uitgebreid. Zie je kansen om de communicatie met jullie klanten en leveranciers verder te digitaliseren en wil je weten hoe Isah hierbij kan helpen? Neem  dan contact op met je Business Consultant of Isah Partner.

Auteur
Debbie Veeke
Van tevreden medewerkers naar tevreden klanten. Dat is waar Debbie zich als Marketeer voor inzet. Daarom interviewt zij regelmatig bedrijven over hun ervaring met Isah en gaat ze met collega's in gesprek over hun werkzaamheden bij het bedrijf. Zo verbindt ze binnen met buiten en vice versa.
Vond je dit artikel interessant?

Ontvang blogs, informatie over ERP en het laatste nieuws over Isah in je mailbox!

Gerelateerde artikelen.

Klaar om efficiënter en flexibeler te werken?

Ook jouw organisatie kan minder tijd kwijt zijn aan processen en dus meer investeren in je product of dienst. Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze maakindustrie specialisten denken graag met je mee.

Stel je vraag