Software releases SCSN
2 min leestijd
13 oktober 2021

Digitale communicatie in de keten nu voor iedereen binnen handbereik

Auteur
Debbie Veeke

Isah is met de introductie van Isah 5.8 toegetreden tot het Smart Connected Supplier Network (SCSN) als Service Provider. Digitale communicatie binnen de keten komt nu voor iedereen binnen handbereik.

Isah zorgt als Service Provider voor de standaard connectie met jouw ERP systeem; Isah. Door het invullen van deze rol, is voor jou als Isah gebruiker geen andere partij nodig om toe te treden tot SCSN. Het implementeren van de Isah Supply Chain Integrator (SCI) legt de basis voor het aansluiten op het netwerk. Daarnaast is het uiteraard van belang dat een aantal van jullie klanten en/of leveranciers dit ook zijn. Graag brengen wij dit samen met jou in kaart. En vervolgens zorgen we dat uw data op orde is om digitaal te kunnen communiceren over uw orders, leveringen en facturen. Isah zorgt tenslotte voor het inschrijven in SCSN-adresboek en de aansluiting op het netwerk. Op deze manier kun je ook gebruik maken van deze clouddienst van Isah.

Werken jullie al met Isah Supply Chain Integrator en wil je de volgende stap maken? Dus niet meer per klant of leverancier op basis van het ‘two-corner’ model aan de slag, maar aansluiten op SCSN en snel jouw digitale netwerk vergroten. Op deze manier groeit het gebruik, neemt het belang ook voor jullie toe en zorgt dit weer voor de groei van het gebruik van dit netwerk. Je kunt immers met alle aangesloten bedrijven in het SCSN netwerk berichten uitwisselen.

De komende weken worden de eerste klanten door ons aangesloten op SCSN. De voorbereidingen hiervoor zijn inmiddels in volle gang. Ben jij ook klaar om digitaal aangesloten te worden of wil je weten wat daar nog voor nodig is? Neem dan contact op met jouw Isah Business Consultant. Hij kan je meer vertellen over de mogelijkheden en de implementatie van Isah SCI in combinatie met SCSN.

Check dit nieuwsbericht voor meer achtergrondinformatie over SCSN en de onderliggende techniek.

Auteur
Debbie Veeke
Van tevreden medewerkers naar tevreden klanten. Dat is waar Debbie zich als Marketeer voor inzet. Daarom interviewt zij regelmatig bedrijven over hun ervaring met Isah en gaat ze met collega's in gesprek over hun werkzaamheden bij het bedrijf. Zo verbindt ze binnen met buiten en vice versa.
Vond je dit artikel interessant?

Ontvang blogs, informatie over ERP en het laatste nieuws over Isah in je mailbox!

Gerelateerde artikelen.

Klaar om efficiënter en flexibeler te werken?

Ook jouw organisatie kan minder tijd kwijt zijn aan processen en dus meer investeren in je product of dienst. Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze maakindustrie specialisten denken graag met je mee.

Stel je vraag