Software releases Time Registration
2 min leestijd
31 maart 2021

Functionele uitbreidingen Isah Time Registration

Auteur
Debbie Veeke

Voor Isah Time Registration is er in release 5.7 vooral gewerkt aan functionele uitbreidingen.

Verlofoverzicht

Voor leidinggevenden is er een overzicht gemaakt, waarin men in één oogopslag over een periode van een aantal weken kan zien wie er allemaal verlof heeft aangevraagd. Standaard zijn in dit scherm alle verlofaanvragen van ondergeschikte medewerkers over de aankomende vier weken te zien. Het is echter ook mogelijk om een andere periode te selecteren zoals de zomervakantieperiode.

De nieuwe weergave is bedoeld om leidinggevenden te ondersteunen bij hun beoordeling van verlofaanvragen. Zo’n afweging wordt in veel gevallen namelijk (onder meer) gebaseerd op de aan- en afwezigheid van andere collega’s. Door middel van kleuren is eenvoudig te zien welke aanvragen al zijn goedgekeurd en welke aanvragen nog beoordeeld moeten worden. Vanuit een nog goed te keuren verlofaanvraag kan direct genavigeerd worden naar het overzicht. De periode van de verlofaanvraag is dan meteen zichtbaar.

Naast alle ondergeschikte medewerkers kunnen leidinggevende ook collega’s van andere afdelingen toevoegen aan dit overzicht. Dit kan handig zijn wanneer er vanwege een afdeling overstijgend project naar de aan- en afwezigheid gekeken moet worden.

Het is bovendien mogelijk om deze leidinggevendenfunctionaliteit door middel van rechten ook voor andere medewerkers beschikbaar te maken.

Notificaties

Een andere uitbreiding zit op het vlak van notificaties, waarmee het mogelijk is om gebruikers over diverse type gebeurtenissen te informeren en aan te sporen tot actie.

  • Achterstand weekstaat fiattering

    Er kan worden ingesteld dat alle medewerkers op een vast moment in de week een e-mail ontvangen wanneer zij hun weekstaat nog niet gefiatteerd hebben. En leidinggevenden kunnen een vergelijkbare notificatie krijgen, wanneer zij weekstaten van hun ondergeschikte medewerkers nog niet hebben gefiatteerd. De dag en tijd van deze notificaties kan door de applicatiebeheerder worden gekozen, evenals de inhoud van het bericht dat verstuurd wordt.

  • Acties van andere collega’s

    Medewerkers kunnen zelf instellen of zij notificaties willen ontvangen van bepaalde acties. De medewerker kan bijvoorbeeld aangeven dat hij/zij een notificatie wil ontvangen wanneer de weekstaat is afgekeurd, zodat dit snel gecorrigeerd kan worden. De medewerker krijgt dan een e-mail of een pushbericht zonder dat de applicatie Isah Time Registration is gestart. Zowel voor medewerkers als voor leidinggevenden zijn hier diverse notificaties te selecteren op basis van persoonlijk voorkeuren.

Het doel van deze nieuwe functionaliteit is om bij te dragen aan een snellere urenverwerking.

Auteur
Debbie Veeke
Van tevreden medewerkers naar tevreden klanten. Dat is waar Debbie zich als Marketeer voor inzet. Daarom interviewt zij regelmatig bedrijven over hun ervaring met Isah en gaat ze met collega's in gesprek over hun werkzaamheden bij het bedrijf. Zo verbindt ze binnen met buiten en vice versa.
Vond je dit artikel interessant?

Ontvang blogs, informatie over ERP en het laatste nieuws over Isah in je mailbox!

Gerelateerde artikelen.

Klaar om efficiënter en flexibeler te werken?

Ook jouw organisatie kan minder tijd kwijt zijn aan processen en dus meer investeren in je product of dienst. Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze maakindustrie specialisten denken graag met je mee.

Stel je vraag