Software releases
2 min leestijd
17 oktober 2024

Isah introduceert Isah10: innovatie en gebruikersgemak centraal

Auteur
Yvette Wouters
isah-introduceert-isah10-innovatie-gebruikersgemak

Afgelopen dinsdag, 15 oktober, hebben wij onze nieuwe versie ERP software geïntroduceerd: Isah10. Onze ERP software in de cloud. We hebben ruim 70 klanten mogen verwelkomen tijdens ons event in Tilburg en honderden klanten hebben de introductie online gevolgd via een livestream. Dit evenement markeerde een belangrijk moment in de ontwikkeling van Isah en Isah10.

Een evolutie naar Isah10

Frank Groot, CEO van Isah, startte de dag met een terugblik op de productontwikkeling van de afgelopen 37 jaar. Hij nam klanten mee in onze continue focus op gebruikerservaring en vertelde hoe technologische innovatie ons leidde naar de introductie van Azure en de evolutionaire overgang naar Isah10. Hoewel technologie verandert, blijft één ding voor Isah altijd centraal staan: de gebruiker. Hoe kunnen we nog meer waarde toevoegen voor hen? Isah10 speelt daarin een cruciale rol.

De kracht van workflows

Tijdens de demo nam Jan-Pieter, Pre-Sales Consultant, de geïnteresseerden mee in de nieuwe functionaliteiten in Isah10. Een belangrijke nieuwe manier van werken is de workflow-functionaliteit. Door workflows in te richten wordt het werk nog beter naar de gebruiker gebracht op basis van keuzes die je maar één keer hoeft in te richten. Alles is intuïtief ontworpen, gebaseerd op designprincipes die gebruiksgemak vooropstellen met als resultaat: werk naar de gebruiker te brengen, meer configuratiemogelijkheden te bieden en betere functiescheiding te faciliteren.

isah-introduceert-isah10-zaal

Built-for-change

Een belangrijke eigenschap van Isah10 is dat deze cloud-native is, aldus Sasan, Software Architect bij Isah. We hebben de huidige applicatie dus niet 'opgepakt' en verplaatst naar de cloud, maar volledig ontwikkeld met het uitgangspunt van in de cloud werken; ofwel cloud-native. Hiervoor is gekozen om zo met de nieuwste technieken te werken om een moderne, veilige, maar bovenal toekomstbestendige applicatie te ontwikkelen. Built-for change.

Smooth transition

Vervolgens heeft Bert, Programmamanager voor de uitrol van Isah10, ons meegenomen in welke stappen er gezet worden voor een soepele overgang naar Isah10. Bij het intakeproces en voorbereiding focussen we op de gezamenlijke afstemming tussen de klant en Isah waarna we ons richten op de implementatie, waar onder andere kennisoverdracht via e-learnings centraal staat. Ook de nazorg en ondersteuning tijdens livegang zijn nader toegelicht.

Roadmap voor Isah10

Frank sloot de dag af met toelichting op de roadmap voor Isah10. Hij nam ons mee in de overgang van de huidige softwareversie naar Isah10 en welke onderdelen van de ERP oplossing op welk moment via het SaaS-platform beschikbaar komen.

Een blik op de toekomst

Tijdens de aansluitende lunch gingen we in gesprek met de aanwezige klanten om vragen te beantwoorden en dieper in te gaan op de gepresenteerde onderdelen van Isah10.

We kijken terug op een zeer geslaagd event waarin we de eerste positieve reacties al hebben ontvangen. We kijken er naar uit om verder met onze klanten in gesprek te gaan over de uitrol van Isah10 bij verschillende maakbedrijven.

Auteur
Yvette Wouters
Het inspireren en verbinden van klanten door doelgericht te werken aan oplossingen die de verwachtingen overtreffen, daar is Yvette graag mee bezig. En dit doen door met een team samen te werken en voldoende met elkaar te lachen.
Vond je dit artikel interessant?

Ontvang blogs, informatie over ERP en het laatste nieuws over Isah in je mailbox!

Gerelateerde artikelen.

Klaar om efficiënter en flexibeler te werken?

Ook jouw organisatie kan minder tijd kwijt zijn aan processen en dus meer investeren in je product of dienst. Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze maakindustrie specialisten denken graag met je mee.

Stel je vraag