Over Isah
1 min leestijd
1 december 2022

Isah 35 jaar!

Auteur
Frank Groot

Vandaag is het op de kop af 35 jaar geleden dat Isah, Informatie Systemen van Abeelen Hessels werd opgericht. Paul van Abeelen en Ludo Hessels zijn hiervoor destijds verantwoordelijk geweest. Daarom was het ook heel bijzonder dat Paul en Ludo vanochtend aanwezig waren om dit met ons te vieren. Samen terugkijken naar de eerste jaren van het bedrijf, de groei die daarna is ingezet en Ludo bijpraten over het Isah van vandaag. Dan kom je toch wel tot de conclusie dat er ook de afgelopen 5 jaar weer heel veel gebeurd is.

De introductie van Isah Finance, de geboorte van SCSN en onze rol daarin als serviceprovider, het uitbrengen van 10 nieuwe releases van onze software, de komst van vele nieuwe collega’s (ook vandaag hebben weer 2 nieuwe Isah medewerkers mogen begroeten!), het partnerschap met Bregal Unternehmerkapital en de vele mooie opdrachten die we bij onze klanten hebben mogen uitvoeren.

In een dergelijke dynamiek is het des te belangrijker dat we daarbij kunnen vertrouwen op een stevig fundament. Een fundament dat wordt gevormd door de mensen die bij Isah werken, maar ook zeker door onze klanten. Daarom hebben wij ook alle vertrouwen in de toekomst en kijken we er naar uit om samen met onze medewerkers en klanten de volgende stap te zetten.

Directie Isah

Frank Groot (CEO)
Tim van Bergen (CFO)
Wim van Lemmen (COO)

 

ludo-hessels-en-paul-van-abeelen-oprichters-isah-snijden-jubileum-taart-aan

 

Auteur
Frank Groot
Frank is Algemeen Directeur (CEO) bij Isah. Al meer dan 25 jaar komt hij over de vloer bij een grote variëteit aan productiebedrijven. Met zijn ruime ervaring en kennis van de markt weet hij als geen ander hoe bedrijven hun rendement kunnen optimaliseren door slim gebruik te maken van ICT.
Vond je dit artikel interessant?

Ontvang blogs, informatie over ERP en het laatste nieuws over Isah in je mailbox!

Gerelateerde artikelen.

Klaar om efficiënter en flexibeler te werken?

Ook jouw organisatie kan minder tijd kwijt zijn aan processen en dus meer investeren in je product of dienst. Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze maakindustrie specialisten denken graag met je mee.

Stel je vraag