Beurzen
1 min leestijd
21 februari 2019

Isah op Brabantse Metaaldagen

Auteur
Debbie Veeke

Van 10 t/m 12 april vinden in de Brabanthallen (Den Bosch) de Brabantse Metaaldagen plaats. Een nieuw evenement waar een beursvloer gecombineerd wordt met een congres. Als ERP-leverancier met 32 jaar ervaring in de metaalindustrie mag Isah hier uiteraard niet ontbreken. De Brabantse Metaaldagen staan in het teken van procesoptimalisatie en productieverbetering.

Isah is hier aanwezig met een stand waarbij we Smart Industry in de praktijk laten zien. Op de beurs tonen wij een slimme fabriek op schaalmodel waarin we op eenvoudige wijze Smart Industry concepten kunnen vertalen naar het productieproces van metaalbedrijven. Denk onder meer aan Shop Floor Control en ketenintegratie.

Benieuwd naar onze minifabriek? Lees hier hoe we deze in samenwerking met studenten van Avans ontwikkeld hebben.

Auteur
Debbie Veeke
Van tevreden medewerkers naar tevreden klanten. Dat is waar Debbie zich als Marketeer voor inzet. Daarom interviewt zij regelmatig bedrijven over hun ervaring met Isah en gaat ze met collega's in gesprek over hun werkzaamheden bij het bedrijf. Zo verbindt ze binnen met buiten en vice versa.
Vond je dit artikel interessant?

Ontvang blogs, informatie over ERP en het laatste nieuws over Isah in je mailbox!

Gerelateerde artikelen.

Klaar om efficiënter en flexibeler te werken?

Ook jouw organisatie kan minder tijd kwijt zijn aan processen en dus meer investeren in je product of dienst. Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze maakindustrie specialisten denken graag met je mee.

Stel je vraag