Software releases
2 min leestijd
3 april 2024

Isah Web Add-in for Outlook

Auteur
Yvette Wouters

Een van de meest gebruikte e-mailprogramma’s is Microsoft Outlook. Isah biedt al jaren de mogelijkheid om e-mails vanuit Outlook rechtstreeks toe te voegen aan bijvoorbeeld een klant of inkooporder in Isah via de Isah Outlook Add-in. Zo blijven alle relevante bestanden voor een order in één database beschikbaar en kan iedereen deze gemakkelijk terugvinden.

Met de komst van ‘’The New Outlook’’ is de bestaande Isah Outlook Add-in vernieuwd. Gebouwd op een compleet nieuwe technologie hebben we de Isah Web Add-in for Outlook ontwikkeld. Hieronder leggen we aan je uit wat de Isah Web Add-in for Outlook voor jou kan betekenen.

Beschikbaar voor bestaande en nieuwe Outlook versies 

Door de webapp te ontwikkelen met nieuwe techniek, zorgen we ervoor dat de Isah Web Add-in for Outlook toekomstbestendig is voor de aankomende updates vanuit Microsoft. Maar niet alleen nieuwe versies van Outlook werken met de nieuwe webapp, ook met bestaande versies (2016, 2019, 2021, Microsoft 365) kan je aan de slag met de Isah Web Add-in for Outlook. 

Makkelijker en sneller documenten koppelen

Met de nieuwe Isah Web Add-in for Outlook selecteer je gemakkelijk de entiteit, bijvoorbeeld een inkoop- of verkooporder, via de nieuwe Zoek-functie. Heb je de juiste entiteit gevonden?  Dan koppel je het bestand aan deze entiteit en wordt deze opgeslagen. 

Bijlage(n) opslaan

Met de update naar de Isah Web Add-in for Outlook kan je ook gemakkelijker bijlage(n) uit mails opslaan in Isah. Je slaat de mail en de bijbehorende bijlage(n) als aparte bestand(en) op in Isah. Ben je dan opzoek naar het bestand uit de bijlage van de betreffende mail? Dan zie je meteen het bestand in Isah welke je kan raadplegen. 

Meer weten?

Wil je updaten naar Isah versie 5.13? Dan ga je automatisch over naar de Isah Web Add-in for Outlook. Neem contact op met je Business Consultant om hierover in gesprek te gaan.  

Maak je nog geen gebruik van Isah Outlook Add-in? Lees hier meer over de mogelijkheden en jouw Business Consultant kijkt graag met je mee naar de mogelijkheden binnen jouw organisatie. 

Auteur
Yvette Wouters
Het inspireren en verbinden van klanten door doelgericht te werken aan oplossingen die de verwachtingen overtreffen, daar is Yvette graag mee bezig. En dit doen door met een team samen te werken en voldoende met elkaar te lachen.
Vond je dit artikel interessant?

Ontvang blogs, informatie over ERP en het laatste nieuws over Isah in je mailbox!

Gerelateerde artikelen.

Klaar om efficiënter en flexibeler te werken?

Ook jouw organisatie kan minder tijd kwijt zijn aan processen en dus meer investeren in je product of dienst. Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze maakindustrie specialisten denken graag met je mee.

Stel je vraag