Over Isah
1 min leestijd
13 oktober 2022

Kwalitatieve groei voor Isah in Duitsland

Auteur
Debbie Veeke

Isah nam opnieuw deel aan het gebruikersonderzoek ‘ERP in de praktijk’ 2022 van marktanalist Trovarit en behaalde wederom een top resultaat. ‘ERP in de praktijk’ is het grootste leveranciersonafhankelijke onderzoek naar ERP-toepassingen. In de studie werden 42 ERP-oplossingen vergeleken in termen van tevredenheid met het ERP-systeem en met de leverancier. Het onderzoek, dat sinds 2004 in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland wordt uitgevoerd, richt zich op de tevredenheid van de gebruikers over de gebruikte oplossing. De studie wordt om de twee jaar uitgevoerd door Trovarit AG, met steun van het Research Institute for Rationalisation (FIR) van de RWTH Aachen University, het Center Integrated Business Applications (CIBA), 2BCS AG (Zwitserland) en Der ERP-Tuner (Oostenrijk).

In vergelijking met het vorige onderzoek uit 2020 wist Isah zich opnieuw te verbeteren en werd het als beste van alle deelnemende ERP-systemen beoordeeld op het gebied van algemene tevredenheid. De tevredenheid met Isah werd door de gebruikers beoordeeld met een 1,2, op een schaal van 1 (zeer goed) tot 5 (zeer slecht). Naast de algemene tevredenheid werd in de studie gevraagd naar 38 verschillende individuele criteria, waarbij Isah op bijna alle punten aanzienlijk beter dan gemiddeld scoorde.

Voor Isah zijn de resultaten van het onderzoek een bevestiging dat de ingeslagen weg de juiste is: ontwikkeling van moderne bedrijfssoftware voor de maakindustrie die voldoet aan de eisen, een pragmatische aanpak van projecten, een overtuigende implementatiemethode en uitgebreide ondersteuning en advies voor de klant. Peter van Harten, Prokurist Isah in Duitsland: “Voor ons is dit een stimulans en een verplichting tot voortdurende verdere ontwikkeling, in het belang van onze klanten.”

Meer informatie: www.trovarit.com/erp-praxis

Auteur
Debbie Veeke
Van tevreden medewerkers naar tevreden klanten. Dat is waar Debbie zich als Marketeer voor inzet. Daarom interviewt zij regelmatig bedrijven over hun ervaring met Isah en gaat ze met collega's in gesprek over hun werkzaamheden bij het bedrijf. Zo verbindt ze binnen met buiten en vice versa.
Vond je dit artikel interessant?

Ontvang blogs, informatie over ERP en het laatste nieuws over Isah in je mailbox!

Gerelateerde artikelen.

Klaar om efficiënter en flexibeler te werken?

Ook jouw organisatie kan minder tijd kwijt zijn aan processen en dus meer investeren in je product of dienst. Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze maakindustrie specialisten denken graag met je mee.

Stel je vraag