Isah klanten In de media
1 min leestijd
3 januari 2019

Reisverslag deel 2 | Mee- en tegenvallers bij AAE in fase 2 van de ERP-herimplementatie

Auteur
Debbie Veeke

AAE heeft de ambitie een smart factory te worden. Zonder digitalisering is de groei die het bedrijf uit Helmond voor ogen staat, niet mogelijk. Daartoe loopt sinds anderhalf jaar de herimplementatie van Isah. LinkMagazine ging hierover in gesprek met Paul van Abeelen (Algemeen Directeur van Isah), Frank Mulders (Directeur van AAE) en Rob Kroyenga (Manager Integral Logistic Optimization bij AAE).

Deel 1 van het driedelig ‘implementatie-reisverslag’ eindigde met de live-gang van het eerste deel, wat de basis legde voor verdere optimalisatie. Dit verslag werd in de LinkMagazine editie van februari gepubliceerd.

Deel 2 gaat over wat er sindsdien – eind vorig jaar – allemaal goed en fout is gegaan. Lees hier het volledige artikel dat verschenen is in LinkMagazine van december 2018.

aae-en-isah

Fotografie door Vincent Knoops.

Benieuwd naar het vervolg? Lees hier deel 3 van het reisverslag.

Auteur
Debbie Veeke
Van tevreden medewerkers naar tevreden klanten. Dat is waar Debbie zich als Marketeer voor inzet. Daarom interviewt zij regelmatig bedrijven over hun ervaring met Isah en gaat ze met collega's in gesprek over hun werkzaamheden bij het bedrijf. Zo verbindt ze binnen met buiten en vice versa.
Vond je dit artikel interessant?

Ontvang blogs, informatie over ERP en het laatste nieuws over Isah in je mailbox!

Gerelateerde artikelen.

Klaar om efficiënter en flexibeler te werken?

Ook jouw organisatie kan minder tijd kwijt zijn aan processen en dus meer investeren in je product of dienst. Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze maakindustrie specialisten denken graag met je mee.

Stel je vraag