Software releases SCSN
1 min leestijd
3 april 2020

Nieuwe mogelijkheden Supply Chain integrator

Auteur
Debbie Veeke

In 2016 is in het kader van Smart Industry het Fieldlab ‘The Smart Connected Supplier Network’ opgericht, waarvan Isah een van de initiatiefnemers is. Doel van dit fieldlab is om snelle en betrouwbare informatie-uitwisseling mogelijk te maken tussen verschillende ERP-systemen teneinde samenwerking en communicatie in de keten te vereenvoudigen. Op basis van de SCSN-standaard die binnen het fieldlab is vastgesteld, heeft Isah de Supply Chain Integrator ontwikkeld. Met de release van Isah 5.5 zijn er weer een aantal nieuwe mogelijkheden met deze Supply Chain Integrator.

Verkoopoffertes automatisch omgezet naar order

Wanneer je als leverancier met Isah werkt en verkoopoffertes hebt uitstaan bij klanten, dan worden deze offertes voortaan automatisch omgezet naar verkooporders op het moment dat er via SCSN een order terugkomt van de klant. Dat scheelt een hoop tijd in het handmatig omzetten van offertes naar orders.

Wijzigingen in verkooporders automatisch verwerkt

Het gebeurt regelmatig dat wanneer een offerte order is geworden, dat er naderhand door de klant nog wijzigingen in bijvoorbeeld aantallen worden doorgegeven. Vanaf Isah versie 5.5 kunnen deze wijzigingen automatisch worden verwerkt in de bestaande order.

Ondersteuning expeditiebon / pakbon

Naast de al bestaande berichten die via de Supply Chain Integrator in de keten kunnen worden uitgewisseld, voegt Isah nu ook het versturen en ontvangen van een zogenaamde expeditiebon of pakbon.

Lees meer over Supply Chain Integrator.

Auteur
Debbie Veeke
Van tevreden medewerkers naar tevreden klanten. Dat is waar Debbie zich als Marketeer voor inzet. Daarom interviewt zij regelmatig bedrijven over hun ervaring met Isah en gaat ze met collega's in gesprek over hun werkzaamheden bij het bedrijf. Zo verbindt ze binnen met buiten en vice versa.
Vond je dit artikel interessant?

Ontvang blogs, informatie over ERP en het laatste nieuws over Isah in je mailbox!

Gerelateerde artikelen.

Klaar om efficiënter en flexibeler te werken?

Ook jouw organisatie kan minder tijd kwijt zijn aan processen en dus meer investeren in je product of dienst. Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze maakindustrie specialisten denken graag met je mee.

Stel je vraag