Isah klanten SCSN
1 min leestijd
2 februari 2024

SCSN Award voor Vekoma

Auteur
Debbie Veeke

Vekoma is sinds vorig jaar aangesloten op SCSN. Deze week waren Martijn Klauwers (IT System Engineer) en Joop van Doorn (COO) van Vekoma op bezoek bij Isah in Tilburg. Van onze Business Consultant Jan Doggen ontvingen zij een SCSN Award om Vekoma te feliciteren met de aansluiting op het netwerk.

Op dit moment verzorgt Vekoma met SCSN de intercompany orders tussen hun verschillende vestigingen in Nederland, USA en China. De volgende stap is om SCSN te gebruiken om met  diverse marktpartijen (leveranciers en/of klanten) te communiceren.

 

Auteur
Debbie Veeke
Van tevreden medewerkers naar tevreden klanten. Dat is waar Debbie zich als Marketeer voor inzet. Daarom interviewt zij regelmatig bedrijven over hun ervaring met Isah en gaat ze met collega's in gesprek over hun werkzaamheden bij het bedrijf. Zo verbindt ze binnen met buiten en vice versa.
Vond je dit artikel interessant?

Ontvang blogs, informatie over ERP en het laatste nieuws over Isah in je mailbox!

Gerelateerde artikelen.

Klaar om efficiënter en flexibeler te werken?

Ook jouw organisatie kan minder tijd kwijt zijn aan processen en dus meer investeren in je product of dienst. Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze maakindustrie specialisten denken graag met je mee.

Stel je vraag