Isah klanten SCSN
1 min leestijd
1 december 2023

SCSN Award voor Wifo-Anema

Auteur
Debbie Veeke

Gisteren reisde Business Consultant Martijn Groeneweg af naar het wit besneeuwde Ferwert om Arent Wieringa van Wifo-Anema te feliciteren met de aansluiting op SCSN.

Wifo-Anema is al jarenlang Isah-klant en is zeer ambitieus op het gebied van automatisering. De producent van industriële machines heeft als doel om al haar leveranciers aan te sluiten op SCSN zodat ze aan de inkoopkant een efficiencyslag kan realiseren. Inkoopmanager Arent is erg enthousiast over SCSN. Technisch werkt de aansluiting al; op dit moment is hij met twee leveranciers de laatste zaken aan het finetunen.

Nadat alle leveranciers zijn aangesloten, wil Wifo-Anema SCSN ook inzetten aan de verkoopkant.

Auteur
Debbie Veeke
Van tevreden medewerkers naar tevreden klanten. Dat is waar Debbie zich als Marketeer voor inzet. Daarom interviewt zij regelmatig bedrijven over hun ervaring met Isah en gaat ze met collega's in gesprek over hun werkzaamheden bij het bedrijf. Zo verbindt ze binnen met buiten en vice versa.
Vond je dit artikel interessant?

Ontvang blogs, informatie over ERP en het laatste nieuws over Isah in je mailbox!

Gerelateerde artikelen.

Klaar om efficiënter en flexibeler te werken?

Ook jouw organisatie kan minder tijd kwijt zijn aan processen en dus meer investeren in je product of dienst. Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze maakindustrie specialisten denken graag met je mee.

Stel je vraag