Software releases
1 min leestijd
6 april 2021

Taakgerichte presets om snel de juiste informatie te tonen

Auteur
Debbie Veeke

Veel klanten maken al jarenlang gebruik van de ERP Software van Isah. Door de jaren heen is de data in hun systemen daardoor erg gegroeid, wat in sommige gevallen resulteert in een onoverzichtelijke bak aan informatie. Het kan daardoor lang zoeken zijn naar de specifieke informatie waarnaar een gebruiker op zoek is. Om snel de juiste informatie in beeld te krijgen, hebben we in release 5.7 daarom gewerkt aan meer taakgerichte presets, waarbij er twee invalshoeken als uitgangspunt zijn genomen.

  • Ik wil werken met alle actuele of lopende zaken
  • Ik heb een specifieke zoekopdracht binnen de gehele set aan informatie

Actuele of lopende zaken

Omdat veel klanten met standaard presets werken, hebben we de defaultselectie van een groot aantal standaard presets verkleind naar actuele of lopende zaken. Denk aan een preset lopende verkooporders of een preset met facturen van de afgelopen 2 jaar. Daarnaast zijn er ook nieuwe standaard presets toegevoegd, zoals een preset lopende productiedossiers met statustype offerte, order of nacalculatie en een preset lopende productieorders met statustype order of nacalculatie.

Zoeken in (historische) data

Veel klanten gebruiken presets ook om naar iets specifieks op zoek te gaan; een artikel of een bepaalde verkooporder. Hiervoor hebben we zogenaamde zoekpresets ontwikkeld, waarbij gebruikers eerst een zoekopdracht moeten ingeven en vervolgens wordt er in bepaalde kollommen gezocht naar relevante matches. Hierbij wordt dus niet álle data in een preset opgehaald, maar alleen die data waarnaar de gebruiker op zoek is. Zo kan men sneller focussen op relevante records!

Auteur
Debbie Veeke
Van tevreden medewerkers naar tevreden klanten. Dat is waar Debbie zich als Marketeer voor inzet. Daarom interviewt zij regelmatig bedrijven over hun ervaring met Isah en gaat ze met collega's in gesprek over hun werkzaamheden bij het bedrijf. Zo verbindt ze binnen met buiten en vice versa.
Vond je dit artikel interessant?

Ontvang blogs, informatie over ERP en het laatste nieuws over Isah in je mailbox!

Gerelateerde artikelen.

Klaar om efficiënter en flexibeler te werken?

Ook jouw organisatie kan minder tijd kwijt zijn aan processen en dus meer investeren in je product of dienst. Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze maakindustrie specialisten denken graag met je mee.

Stel je vraag