Software releases SCSN
1 min leestijd
29 oktober 2020

Verbeteringen Supply Chain Integrator

Auteur
Debbie Veeke

Om slim samen te werken in de keten heeft Isah – op basis van de SCSN-standaard die in het Fieldlab ‘The Smart Connected Supplier Network’ is vastgesteld – de Supply Chain Integrator ontwikkeld. In release 5.6 zijn hier weer een aantal verbeteringen in doorgevoerd waardoor het nog makkelijker wordt om berichten uit te wisselen met andere partijen in de keten.

Allereerst ondersteunt Isah vanaf deze release een nieuwe versie van het SCSN-bericht. Deze zogenaamde ‘versie 2.0’ is nodig om compatibel te blijven om eenvoudig met andere partijen berichten uit te wisselen. Met deze 2.0 versie is het bovendien eenvoudiger mogelijk om wijzigingen te communiceren op een orderbericht. Op basis van statussen kan het systeem van de andere partij namelijk zien of een regel binnen een orderbericht is toegevoegd, verwijderd of gewijzigd. De leverancier kan vervolgens via SCSN een digitaal bericht terug sturen of deze wijziging al dan niet akkoord is.

Daarnaast hebben we er voor gezorgd dat het inrichten van Supply Chain Integrator is vereenvoudigd, bijvoorbeeld voor bedrijven als er multicompany gewerkt wordt. Consultants kunnen daarmee sneller en efficiënter te werk gaan wanneer je met digitale communicatie in de keten aan de slag wilt.

Benieuwd naar alle mogelijkheden van Supply Chain Integrator? Lees er meer over op onze website of op de website van Smart Connected.

Auteur
Debbie Veeke
Van tevreden medewerkers naar tevreden klanten. Dat is waar Debbie zich als Marketeer voor inzet. Daarom interviewt zij regelmatig bedrijven over hun ervaring met Isah en gaat ze met collega's in gesprek over hun werkzaamheden bij het bedrijf. Zo verbindt ze binnen met buiten en vice versa.
Vond je dit artikel interessant?

Ontvang blogs, informatie over ERP en het laatste nieuws over Isah in je mailbox!

Gerelateerde artikelen.

Klaar om efficiënter en flexibeler te werken?

Ook jouw organisatie kan minder tijd kwijt zijn aan processen en dus meer investeren in je product of dienst. Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze maakindustrie specialisten denken graag met je mee.

Stel je vraag