Terug naar overzicht

De voorraad van Rotodyne Asselbergs is dankzij Isah altijd actueel!

Rotodyne Asselbergs is een onderneming waar ruim 150 jaar kennis en ervaring aanwezig is met betrekking tot het ontwerpen en produceren van industriële ventilatoren. Dankzij de inzet van Isah Mobile Logistics is de voorraad van Rotodyne Asselbergs altijd actueel.

isah-referentie-rotodyne-asselbergs-ventilatoren
Locatie
Venray
Omvang
45+ medewerkers
Branche
Machine- en apparatenbouw
Opgericht
1956
Isah klant sinds
1998
Publicatiedatum
8 november 2016

Automatisering in het fabricageproces

Rotodyne Asselbergs streeft ernaar een leidend producent te zijn en heeft mede daarom innovatie in engineering, productie en automatisering hoog in het vaandel staan.

Door een verregaande automatisering in het fabricageproces is Rotodyne Asselbergs in staat om zeer concurrerend te produceren en is daardoor zeer succesvol gebleken. Een van de laatste ontwikkelingen is de ingebruikname van Mobile Logistics, de mobiele Isah-oplossing waarmee men op de werkvloer en in het magazijn alle relevante logistieke transacties door middel van intelligente handscanners kan registreren. Denk hierbij aan voorraadtellingen, uitgiftes vanuit het magazijn en ontvangsten van inkooporders.

Continu inzicht in verbruikte materialen

In samenwerking met Isah is de implementatie van Mobile Logistics inmiddels afgerond en zijn de positieve effecten direct merkbaar: de voorraad is altijd actueel, de inspanningen voor voorraadtellingen zijn minimaal en per verkooporder en/of productieorder is er continu inzicht in de voorziene en verbruikte materialen, zodat men waar nodig kan bijsturen. 

De volgende stap is het nóg verder optimaliseren van het gebruik van de mobiele handscanners; een onderdeel van het continue verbeterproces wat Rotodyne Asselbergs zo succesvol heeft gemaakt.

Isah Mobile Logistics

Lees alles over slimme afhandeling van de processen in jouw magazijn.

Auteur
Laurens Kuipers
Met zijn jarenlange ervaring in de maakindustrie is Laurens een bewezen partner die zijn rol als Business Consultant zowel vanuit een theoretische als praktische invalshoek benadert. Met zijn kennis ondersteunt hij bedrijven om zowel de operationele als strategische doelstellingen met behulp van Isah oplossingen te realiseren. De gezamenlijke tevredenheid staat daarbij hoog in het vaandel!

Ook interessant.

Klaar om jouw logistieke processen efficiënter aan te pakken?

Ook jouw organisatie kan minder tijd kwijt zijn aan processen en dus meer investeren in je product of dienst. Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze maakindustrie specialisten denken graag met je mee.