Business Consultancy

De maakindustrie verandert razendsnel. Dat vraagt om flexibiliteit, het vermogen om mee te bewegen en te schakelen wanneer nodig. Uw Isah Business Consultant helpt u om in beweging te komen én te blijven.

Vanaf het moment dat u Isah daadwerkelijk gaat gebruiken, staat de Business Consultant van Isah met zijn team u met raad en daad bij. De Business Consultant werkt intensief met u samen en is op de hoogte van uw branche en van de markten waarin u opereert. Samen met de Business Consultant wordt door u het pad en het tempo van de continue verbetering bepaald. Alles gericht op de toekomst en continuïteit.

Maak het met Isah

Vaste Business Consultant

Om u zo optimaal mogelijk te ondersteunen, vinden wij het belangrijk om uw organisatie goed te kennen. Wanneer onze Business Consultants uw organisatie beter leren kennen, kunnen we er namelijk voor zorgen dat projecten effectiever en efficiënter worden uitgevoerd. Wij optimaliseren uw interne organisatie zo goed mogelijk, zodat u zich maximaal kunt richten op uw klanten.

 

Op de foto:
Jeroen van der Male, Business Consultant

Gericht op resultaat

De aanpak van onze Business Consultants is gericht op resultaat. Wij vertalen uw visie en ambities naar concrete ontwikkeldoelstellingen. Onze Business Consultant is een deskundige gesprekspartner die samen met u uw roadmap bepaalt op het gebied van ICT. Deze zogeheten ICT-roadmap vormt het kompas voor een voortdurende en langdurige verbetermodus. Zo zorgen we ervoor dat u uw strategische doelen kunt bereiken. Daarnaast bekijkt uw Business Consultant samen met u hoe we processen kunnen optimaliseren. Efficiency, kostenreductie en flexibiliteit staan hierbij voorop.

 

Op de foto:
André van der Veer, Business Consultant

Voor u en uw organisatie

Als u een Business Consultant bij ons inschakelt, is die er echt voor u en uw organisatie. Manager Business Consultancy Wim Bogaard: “Wat we bij veel bedrijven tegenkomen is de haaientandbeweging. Bedrijven leveren ineens een hoge inspanning om een proces opnieuw in te richten en mensen op te leiden. Daarna doen ze een tijd helemaal niks. Wij zeggen: laat het zo ver niet komen en houd uw kennis en inspanningen op een voldoende niveau, dan kunt u blijvend optimaal profiteren van de functionaliteit. Dus als u continu kleine stappen zet, is de belasting voor uw organisatie minder zwaar en bent u beter voorbereid op veranderingen. Immers, de wereld verandert, uw organisatie verandert, uw medewerkers veranderen, uw markten, uw producten veranderen en uw verkoop- en servicekanalen veranderen. Dat heeft allemaal invloed op de eisen die u moet stellen aan uw ICT.”

 

Op de foto:
Laurens Kuipers, Business Consultant

Kennis op peil

Niet alleen kijken we naar uw ICT-roadmap en uw bedrijfsdoelen, ook aan het kennisniveau van uw medewerkers over onze software besteden wij veel aandacht: bij nieuwe functionaliteiten zorgen we ervoor dat de kennis weer op peil wordt gebracht. Met onze cursussen brengen we uw medewerkers op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van de software.

 

Op de foto:
Jan Doggen, Business Consultant

Meer weten over Isah Business Software?

Download onze ERP Software Brochure