Business groei
4 min leestijd
3 mei 2017

Isah RoadmApp helpt ambities waarmaken

Auteur
Laurens Kuipers

Een jaar geleden heeft Isah binnen het samenwerkingsportaal de Isah RoadmApp geïntroduceerd. Een tool die ons helpt om samen met u te focussen op de verbetering van processen binnen uw bedrijf. Met als resultaat meer rendement door lagere kosten, efficiënter werken en het benutten van omzetkansen. Graag zetten wij het ‘hoe, wat & waarom’ van de Isah RoadmApp voor je op een rij!

Wat houdt de RoadmApp in?

De RoadmApp is een handige tool waarin de wederzijdse tevredenheid over het gebruik van Isah Business Software wordt vastgelegd plus de daaraan gekoppelde wensen & ambities voor de toekomst. In de RoadmApp wordt getoond welke Isah modules door jullie zijn afgenomen en of deze al dan niet volledig worden gebruikt binnen uw bedrijf. Daarnaast kun je aangeven hoe tevreden je bent over onze oplossingen en de inzet daarvan binnen jullie organisatie. Dat vragen we per specifiek bedrijfsproces, zodat we precies weten waar nog aandacht nodig is. Ook leggen we vast hoe tevreden Isah is over het gebruik van de modules binnen jouw bedrijf en of er vanuit onze optiek nog verbeterpotentieel is.

Waarom is de RoadmApp in het leven geroepen?

De maakindustrie is een snel veranderende en wereldwijd competitieve markt. Een markt waarin steeds hogere eisen worden gesteld op het gebied van snelheid, efficiency en flexibiliteit. Om aan die klantwensen te kunnen voldoen is het belangrijk om als maakbedrijf een duidelijke visie & strategie te hebben en na te denken over hoe automatisering een rol kan spelen om jullie businessdoelstellingen te realiseren. Isah ziet het als haar verantwoordelijkheid om hierover met jullie mee te denken. Ons doel is om de software aangehaakt te laten blijven aan die snel veranderende markt. En we streven er naar om de processen van maakbedrijven continu te verbeteren met behulp van onze software. Stilstand is immers achteruitgang. Door met elkaar te sparren over jullie wensen & ambities voor de toekomst, zorgen we ervoor dat ad-hoc werkzaamheden meer releasematig worden ingepland. Zo bereiken we samen dat je voortdurend voorop kunt blijven lopen!

"Ons doel is om de software aangehaakt te laten blijven aan die snel veranderende markt."
Laurens Kuipers

Wat levert de RoadmApp mij als maakbedrijf op?

Het invullen van de RoadmApp kan je als bedrijf veel inzicht geven. Uit ervaring blijkt dat organisaties door gesprekken over de RoadmApp aan het denken worden gezet over de manier waarop hun processen zijn ingericht. Op basis van die gesprekken kun je goede beslissingen nemen over de te lopen koers. Het helpt om prioritering aan te brengen en te focussen op die elementen die belangrijk zijn om aan te pakken. Daarnaast zorgt de RoadmApp er voor dat je gemakkelijker een begroting kunt maken voor automatiseringsplannen. Je bepaalt immers vooraf waar je mee aan de slag gaat. Dat geeft rust en je kunt intern de verwachtingen goed managen. Een bijkomend voordeel van deze projectmatig aanpak is de verhoogde voorspelbaarheid wat betreft de inzet van mensen, zowel binnen je eigen organisatie als qua ondersteuning vanuit Isah.

Is het invullen van de RoadmApp een eenmalige exercitie?

Het streven is om dit jaar met alle klanten in gesprek te gaan over de RoadmApp. Aangezien de wereld om ons heen continu in beweging is, is het belangrijk om regelmatig te checken of de RoadmApp nog aansluit bij de huidige situatie. Periodiek gaan we daarom met je in gesprek om de progressie van plannen te monitoren en waar nodig plannen  bij te stellen of prioriteiten te herijken. Zo borgen we dat we met elkaar aan de juiste dingen werken.

Wat doet Isah met de input uit de RoadmApps?

Naast de sparringsgesprekken die we met jullie voeren, haalt Isah ook veel learnings uit de ingevulde RoadmApps. Deze stellen ons namelijk in staat om over klanten heen te kijken waar aandacht nodig is om de tevredenheid over onze software te verbeteren. De overall tevredenheid over diverse modules is waardevolle input voor onze ontwikkelagenda en het helpt ons om relevant te blijven voor onze klanten. Onze ambitie is immers niet alleen om passende softwareoplossingen te bieden; we willen u vooral helpen om úw ambities waar te maken!

 

Wilt u meer weten over de toepassing van de RoadmApp of wilt u hierover in gesprek? Maak dan een afspraak met uw Isah Business Consultant.

Isah ERP Brochure

Dankzij Isah ERP software ervaren maakbedrijven meer efficiency.

Auteur
Laurens Kuipers
Met zijn jarenlange ervaring in de maakindustrie is Laurens een bewezen partner die zijn rol als Business Consultant zowel vanuit een theoretische als praktische invalshoek benadert. Met zijn kennis ondersteunt hij bedrijven om zowel de operationele als strategische doelstellingen met behulp van Isah oplossingen te realiseren. De gezamenlijke tevredenheid staat daarbij hoog in het vaandel!
Vond je dit artikel interessant?

Ontvang blogs, informatie over ERP en het laatste nieuws over Isah in je mailbox!

Gerelateerde artikelen.

Klaar om efficiënter en flexibeler te werken?

Ook jouw organisatie kan minder tijd kwijt zijn aan processen en dus meer investeren in je product of dienst. Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze maakindustrie specialisten denken graag met je mee.

Stel je vraag