Home
/
Webinar & Events
/
Webinar Isah Finance

Webinar In 5 stappen snel en gemakkelijk over naar Isah Finance

Op deze pagina vind je alle informatie over het webinar In 5 stappen snel en gemakkelijk over naar Isah Finance van 9 mei 2023 plus een aantal extra resources die mogelijk interessant voor je zijn!

isah-oplossing-finance-medewerker-achter-scherm

Waarom Isah Finance?

Werken met een financieel pakket dat geïntegreerd is met je ERP-software biedt grote voordelen. Met Isah Finance bieden wij een volledig geïntegreerde financiële oplossing. Exporteren en importeren is hierdoor verleden tijd, je data is altijd actueel, je hebt snel financieel inzicht en de kans op fouten en daarna handmatige correcties is nihil.

In het webinar werd je in 5 overzichtelijke stappen meegenomen in hoe we er samen voor zorgen dat de overgang van bijvoorbeeld Multivers of Accountview snel en gemakkelijk verloopt. 

isah-oplossing-finance-medewerker-bellend-achter-scherm

Inhoud webinar

Tijdens het webinar kwamen de volgende vijf stappen aan bod:

  • Stap 1: Verwachtingen bepalen

  • Stap 2: Plan van Aanpak

  • Stap 3: Voorbereiding

  • Stap 4: Begeleide implementatie

  • Stap 5: Livegang

Daarnaast gaven we een korte demo van de verschillende functionaliteiten in Isah Finance

isah-oplossing-finance-medewerkers-samen-naar-scherm-kijken

Financiële inventarisatie

Hoe nu verder? Een financiële inventarisatie is de volgende stap om erachter te komen wat Isah Finance nu echt voor jouw organisatie kan betekenen. Gedurende één dag zal een financieel consultant je wensen bespreken, jullie processen onder de loep nemen, deze wensen en processen uitwerken in een adviesrapport en een plan van aanpak opstellen. Ofwel: je hebt een concreet investeringsvoorstel met bijbehorende voordelen liggen.

isah-oplossing-crm-app-man-leunend-balustrade-tablet

Lees alles over efficiënt jouw financiële administratie op orde brengen dankzij Isah Finance.

Klanten over Isah Finance.

Klaar om integraal te werken met Finance?

Ook jouw organisatie kan met een volledig standaard Finance-oplossing aan de slag welke geïntegreerd is binnen ERP. Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze Business Consultants denken graag met je mee.