Terug naar overzicht

Vogel Tube Bending vertelt over inzet Eigen Tabbladen & Velden

Vogel Tube Bending werkt sinds kort met Eigen Tabbladen en Eigen Velden in Isah. We spraken Financial Controller & ICT verantwoordelijke Jan Kluiter over hun ervaring met deze modules.

isah-referentie-vogel-tube-bending-buizen
Locatie
Veendam
Omvang
10+ medewerkers
Branche
Metaal industrie
Opgericht
1951
Isah klant sinds
2011
Publicatiedatum
3 augustus 2017

“Bij Vogel Tube Bending werken we met diverse leveranciers voor inkoop van producten. Alleen al in de categorie ‘buizenleveranciers’ hebben we verschillende partijen. Door een eigen veld toe te voegen, kunnen wij bepaalde tags meegeven aan deze bedrijven, waardoor we in de preset voor leveranciers eenvoudig kunnen zoeken op aanbieders die bijvoorbeeld aluminium of koperen buizen leveren. Dat is een van de vele voorbeelden waarvoor wij eigen velden gebruiken. 

Daarnaast hebben wij voor diverse afdelingen tabbladen gecreëerd waarop alleen die velden staan die voor die afdeling relevant zijn. Hierdoor weet men precies wat er ingevoerd moet worden, bijvoorbeeld bij het aanmaken van een nieuw artikel. Alle verplichte velden staan in één scherm.

Het grootste voordeel van Eigen Tabbladen & Velden zit hem wat ons betreft in het feit dat we hiermee heel veel scripting, wat we in het verleden hebben laten maken, kunnen uitfaseren. Met Eigen Tabbladen & Velden blijven we veel dichter bij de standaard waardoor updaten naar een nieuwe versie een stuk minder tijd kost”

Haal meer uit Isah met Eigen tabbladen & velden

We hebben 6 inspirerende cases voor je verzameld over hoe je Eigen tabbladen & velden in Isah kunt inzetten.

Auteur
Debbie Veeke
Van tevreden medewerkers naar tevreden klanten. Dat is waar Debbie zich als Marketeer voor inzet. Daarom interviewt zij regelmatig bedrijven over hun ervaring met Isah en gaat ze met collega's in gesprek over hun werkzaamheden bij het bedrijf. Zo verbindt ze binnen met buiten en vice versa.

Ook interessant.

Klaar om jouw logistieke processen efficiënter aan te pakken?

Ook jouw organisatie kan minder tijd kwijt zijn aan processen en dus meer investeren in je product of dienst. Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze maakindustrie specialisten denken graag met je mee.