De carrosseriebouwers: klanten van het eerste uur van Isah

De Nederlandse carrosserie industrie staat bekend om de hoogwaardige kwaliteit en servicegerichtheid. Meerdere carrosseriebouwers zijn gebruikers van Isah van het eerste uur. De branche en dus ook de klanten van Isah zijn divers; trailerbouwers en de vrachtwagen- en auto ombouwbranche bijvoorbeeld. Maar ook fabrikanten van gemotoriseerde landbouwmachines maken dagelijks gebruik van Isah.

De trailerbouwers kunnen met Isah de specials en enkelstuks productie prima gecombineerd aansturen met het optimaliseren van batchproductie of seriebouw. De aansturing van dergelijke processen zijn specifiek en eisen een geraffineerde oplossing die Isah hen biedt. De nadruk komt ook steeds meer te liggen op de digitalisering van de service en het objectenbeheer. Alle geleverde objecten aan klanten worden technisch en administratief met Isah beheerd om zo grip te hebben op de complete Life Cycle van een geleverde trailer, wagen of machine.

Download onze ERP Software Brochure

Maak het met Isah

Referenties in de carrosseriebouw

Stel een vraag aan een specialist

Bent u benieuwd welke kansen digitalisering van service en objectenbeheer voor uw organisatie biedt? Of wilt u ergens anders over sparren? Stel uw vraag gerust; onze maakindustrie specialisten helpen u graag!

Arjen Verhoeff & Jan-Pieter Vos

Stel uw vraag

Meer weten over Isah Business Software?

Download onze ERP Software Brochure