Isah en de elektronicabranche; partners op het snijvlak van ICT en uitmuntende logistieke prestaties

De elektronicabranche is bij uitstek een hoog technologische branche waar productinnovatie, en zeker ook productie-innovatie, in het DNA van de mensen zit. De mensen van Isah en van haar klanten in de elektronica challengen elkaar continu op het snijvlak van ICT en uitmuntende logistieke prestaties. Sinds de jaren ‘90 van de vorige eeuw groeien Isah en haar klanten op die manier met elkaar mee. Isah heeft al die ervaring in de elektronicabranche vertaald naar de standaardsoftware Isah ERP. De klanten in de elektronica profiteren op die manier van een standaard brancheoplossing die als gegoten past en in de spits van de ontwikkelingen blijft meegroeien.

Zo heeft het elektronicabedrijf met Isah bijvoorbeeld altijd grip op het gespecialiseerde artikelbeheer. Denk hierbij aan alternatieve componenten, stuklijsten en substituten. Maar ook traceability: de aansturing van coderingen van de diverse leveranciers en fabrikanten van componenten en cross reference data. Isah in de productie: de integratie met uw pick and place / SMD – machines of testsoftware bieden grote voordelen.

Als producent in de elektronica kunt u met Isah optimale logistieke- en planningsprestaties leveren.

Download onze ERP Software Brochure

Maak het met Isah

Referenties in de elektronica

Stel een vraag aan een specialist

Bent u benieuwd welke kansen gespecialiseerd artikelbeheer voor uw organisatie biedt? Of wilt u ergens anders over sparren? Stel uw vraag gerust; onze maakindustrie specialisten helpen u graag!

Arjen Verhoeff & Jan-Pieter Vos

Stel uw vraag

Meer weten over Isah Business Software?

Download onze ERP Software Brochure