Product Life cycle Management met Isah voor de machinebouw

Machine-en apparatenbouwers die snel klantspecifieke oplossingen bieden kunnen een voorsprong pakken. Kennismanagement staat daarbij centraal. Een Product Life Cycle strategie, integraal bestuurd met Isah, is gebaseerd op kennismanagement: van R&D/engineering, productie, assemblage tot en met levering, montage en service & onderhoud.

Met Isah regelt u de besturing van de daarbij behorende bedrijfsprocessen, documentatie en administratie: Met Isah Engineering, Isah ERP en Isah Service in één integraal systeem. Zo heeft u altijd zicht op de as-engineered, as-built en as-maintained stadia van de door u geleverde machines. U hoeft niet meer te zoeken naar stuklijst-revisies, tekeningen en artikeldata in verschillende systemen. Met de Productconfigurator en de integratie van uw CAD/PDM-applicatie met Isah ERP wordt zowel engineer-to-order als configure to order ondersteunt. Dit alles met een overkoepelende Project Management module van Isah die zowel planning technisch als financieel inzicht geeft in de status en voortgang van uw projecten.

Isah zit in de spits van de ontwikkelingen in de machinebouw waar in een rap tempo nieuwe businessmodellen worden ontwikkeld; De door u geleverde machines kunnen (big) data terugsturen naar uw Isah-omgeving en daar verder geanalyseerd worden t.b.v. preventief onderhoud bijvoorbeeld. Ook voor de integratie van informatie in de keten biedt Isah standaard de mogelijkheid om digitaal te communiceren met uw klanten, leveranciers en project-partijen.

Download onze ERP Software Brochure

Maak het met Isah

Referenties in de machinebouw

Stel een vraag aan een specialist

Bent u benieuwd welke kansen Product Life cycle Management voor uw organisatie biedt? Of wilt u ergens anders over sparren? Stel uw vraag gerust; onze maakindustrie specialisten helpen u graag!

Arjen Verhoeff & Jan-Pieter Vos

Stel uw vraag

Meer informatie over Isah Business Software?

Download onze ERP Software Brochure