Met de Productconfigurator optimaliseren meubelfabrikanten hun verkoopproces en orderafhandeling

Meubelfabrikanten, interieurbouwers en toeleveranciers van halffabricaten zijn zeer actief met het versterken van hun duurzame innovatiekracht en concurrentiepositie. Door innovatie moet ingespeeld worden op de toenemende behoefte aan maatwerk tegen de kosten van een massaproduct. Een andere inrichting van processen in combinatie met automatisering is daarbij essentieel. Met de Isah Productconfigurator kunt u deze processen standaardiseren zodat uw klant kan kiezen maar daarbij toch kiest voor standaard op maat!

Steeds meer bedrijven kiezen voor de verdere flexibilisering en digitalisering van de bedrijfsprocessen om kortere doorlooptijden, grotere efficiency en lagere kosten te realiseren. Hierdoor ontstaat meer lenigheid en efficiency in de levering van producten op maat en een sterkere concurrentiekracht.

Met Isah Shop Floor Control weet u op elk gewenst moment precies de planning en voortgang van de lopende orders in de fabriek. Daarbij is alle informatie digitaal en realtime beschikbaar waardoor de kans op fouten vele malen kleiner is.

Download onze ERP Software Brochure

Maak het met Isah

Referenties in de meubelindustrie

Stel een vraag aan een specialist

Bent u benieuwd welke kansen het standaardiseren van processen voor uw organisatie biedt? Of wilt u ergens anders over sparren? Stel uw vraag gerust; onze maakindustrie specialisten helpen u graag!

Arjen Verhoeff & Jan-Pieter Vos

Stel uw vraag

Meer weten over Isah Business Software?

Download onze ERP Software Brochure