Software releases
1 min leestijd
23 augustus 2016

Isah 4.7 beschikbaar

Auteur
Frank Groot

Op 10 oktober 2016 vond de release plaats van Isah 4.7. In deze versie zijn weer diverse verbeteringen doorgevoerd waar je dagelijks de vruchten van gaat plukken. Dit geldt zowel voor de bekende Isah applicatie als voor Isah Shop Floor Control en de CRM App.

Zo zijn de mogelijkheden rondom eigen velden en tabbladen nog verder uitgebreid. Jullie feedback is hier een belangrijke inspiratiebron voor geweest. Dat geldt ook voor de toegenomen flexibiliteit bij de communicatie van externe documenten en de MS Outlook add-in.

Andere onderwerpen die de afgelopen periode centraal hebben gestaan zijn inkoop en externe bewerkingen, kritische delen, revisiebeheer, OHW, rapportage, CRM App en nog veel meer.

Tijdens de Smart Industry Sessies in oktober en november praten we je helemaal bij over alle mogelijkheden die Isah 4.7 biedt.

Dit is ook het moment voor een eerste kennismaking met Isah Finance!

Auteur
Frank Groot
Frank is Algemeen Directeur (CEO) bij Isah. Al meer dan 25 jaar komt hij over de vloer bij een grote variëteit aan productiebedrijven. Met zijn ruime ervaring en kennis van de markt weet hij als geen ander hoe bedrijven hun rendement kunnen optimaliseren door slim gebruik te maken van ICT.
Vond je dit artikel interessant?

Ontvang blogs, informatie over ERP en het laatste nieuws over Isah in je mailbox!

Gerelateerde artikelen.

Klaar om efficiënter en flexibeler te werken?

Ook jouw organisatie kan minder tijd kwijt zijn aan processen en dus meer investeren in je product of dienst. Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze maakindustrie specialisten denken graag met je mee.

Stel je vraag