Beurzen Isah klanten SCSN
2 min leestijd
24 mei 2019

Vanmac spreekt namens Isah over ketenintegratie op Business Software Event

Auteur
Debbie Veeke

Op donderdag 20 juni vindt het Business Software Event plaats, ditmaal op de nieuwe locatie van het Mikrocentrum in Veldhoven. Het centrale thema dit jaar is: hoe realiseert u een Smart Factory?

Isah is op de beurs aanwezig met een stand waarin we Smart Industry in de praktijk laten zien met behulp van een slimme fabriek op schaalmodel. Daarmee kunnen we op eenvoudige wijze Smart Industry concepten als Shop Floor Control en ketenintegratie vertalen naar het productieproces van maakbedrijven. Benieuwd naar onze minifabriek? Lees hier hoe we deze in samenwerking met studenten van Avans ontwikkeld hebben. Daarnaast zal Isah-klant Vanmac een lezing verzorgen over hoe ketenintegratie hen helpt hun business doelen te bereiken.

Hoe ketenintegratie helpt business doelen te behalen

Vanmac heeft een haarscherpe missie voor ogen. Het bedrijf uit Amersfoort wil dat klanten overal ter wereld hun machines kunnen configureren en bestellen, waarna er na 2 dagen automatisch met de productie kan worden begonnen en het product binnen 6 dagen gereed is voor verzending. De Strategie om dit te bereiken bestaat uit verschillende componenten, waaronder smart customizing en maximale inzet van ICT. De afgelopen jaren heeft Vanmac diverse efficiencyslagen doorgevoerd, waaronder de implementatie van Isah Shop Floor Control en de integratie tussen Isah en een gesloten magazijnsysteem van Kardex. Het resultaat: met dezelfde mensen kunnen zij nu veel meer werk verzetten. Recent heeft Vanmac de eerste stappen gezet op het gebied van ketenintegratie. Leo van Loen, DGA van Vanmac, beschrijft dit als een van de laatste stappen om zijn ideale business vorm te geven en hun missie werkelijkheid te laten worden. Tijdens de lezing op het Business Software Event neemt Leo de bezoekers mee in het automatiseringstraject van de afgelopen jaren en de huidige uitdagingen rondom ketenintegratie. Daarnaast zal hij dieper ingaan op hun IT-visie en de manier waarop Vanmac haar personeel meeneemt in de organisatieveranderingen.

Ben je benieuwd naar het verhaal van Vanmac? Leo van Loen spreekt om 14:30 uur in de grote zaal van het Business Software Event.

Auteur
Debbie Veeke
Van tevreden medewerkers naar tevreden klanten. Dat is waar Debbie zich als Marketeer voor inzet. Daarom interviewt zij regelmatig bedrijven over hun ervaring met Isah en gaat ze met collega's in gesprek over hun werkzaamheden bij het bedrijf. Zo verbindt ze binnen met buiten en vice versa.
Vond je dit artikel interessant?

Ontvang blogs, informatie over ERP en het laatste nieuws over Isah in je mailbox!

Gerelateerde artikelen.

Klaar om efficiënter en flexibeler te werken?

Ook jouw organisatie kan minder tijd kwijt zijn aan processen en dus meer investeren in je product of dienst. Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze maakindustrie specialisten denken graag met je mee.

Stel je vraag