Terug naar overzicht

Hoe Expice efficiënter kan sturen op productie- en klantprocessen

Momenteel vindt bij Expice in het Noord-Hollandse Zwaag de implementatie van Isah business software plaats. Daarmee beschikt de producent van hoogwaardige innovatieve elektronica nog dit jaar over een totaaloplossing waarmee het effectoever kan sturen op de productie- en klantprocessen. Directeur Peter Happé licht de keuze voor Isah toe.

isah-referentie-expice-electronica-cleanroom
Locatie
Zwaag
Omvang
20+ medewerkers
Branche
Elektronica assemblage
Opgericht
1986
Isah klant sinds
2016
Publicatiedatum
15 juni 2016

Introductie Expice

Expice biedt klanten een totaaltraject dat bestaat uit concept-, elektronica- en mechanica-ontwikkeling, inkoop van componenten, printproductie en eindassemblage tot een compleet product, inclusief programmeren en functioneel testen. Daarnaast is het specialist op het gebied van kastenbouw, panelenbouw en kabelassemblage. Expice profileert zich door korte levertijden, gunstige condities en faire prijsstelling.

Keuze voor Isah

"Wij zochten naar een degelijke en betrouwbare partner met een dito oplossing die begrijpt waar het in ons bedrijf om draait en die écht betrokken is bij het realiseren van onze doelstellingen", zo licht directeur Peter Happé de keuze voor Isah toe.

"Isah vervult een voortrekkersrol in de smart industry en vanuit die positie ben ik er van overtuigd dat het pakket niet alleen nu maar tot in de verre toekomst blijft aansluiten bij onze eigen innovatiestrategie. De bewezen functionaliteit van de software en de continuïteit en stabiliteit van het bedrijf achter Isah zijn voor mij de bevestiging dat Expice de juiste keuze heeft gemaakt. Het feit dat Isah ook zelf de implementatie uitvoert, vormde een extra reden om te kiezen voor de software van Isah."

Isah ERP Brochure

Dankzij Isah ERP software ervaren maakbedrijven meer efficiency.

Auteur
Laurens Kuipers
Met zijn jarenlange ervaring in de maakindustrie is Laurens een bewezen partner die zijn rol als Business Consultant zowel vanuit een theoretische als praktische invalshoek benadert. Met zijn kennis ondersteunt hij bedrijven om zowel de operationele als strategische doelstellingen met behulp van Isah oplossingen te realiseren. De gezamenlijke tevredenheid staat daarbij hoog in het vaandel!

Ook interessant.

Klaar om jouw logistieke processen efficiënter aan te pakken?

Ook jouw organisatie kan minder tijd kwijt zijn aan processen en dus meer investeren in je product of dienst. Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze maakindustrie specialisten denken graag met je mee.