Terug naar overzicht

Hoe Goudsmit Magnetics efficiency bereikt met Isah's engineeringomgeving

Goudsmit is er samen met Isah in geslaagd een optimaal functionerende engineeringsomgeving te creëren door een volledige integratie van de CAD-omgeving met de business software van Isah. Hierdoor is een flinke efficiencyslag gemaakt.

isah-referentie-goudsmit-magnetics-pand
Locatie
Waalre
Omvang
160+ medewerkers
Branche
Machine- en apparatenbouw
Opgericht
1959
Isah klant sinds
1998
Publicatiedatum
3 augustus 2016

Investeren in IT loont

Goudsmit Magnetics Group in Waalre laat zien dat het ontwikkelen van een visie op IT-gebied binnen een onderneming loont. Door te blijven investeren in automatisering krijgt men de sleutel in handen om als bedrijf succesvol te zijn en ook te blijven.

Over Goudsmit Magnetics

Goudsmit is een van de meest vooraanstaande magneetproducenten ter wereld. De in Nederland ontwikkelde magneetsystemen vinden wereldwijd hun weg in diverse takken van industrie, de food sector en de automotive. Jarenlange kennis en moderne engineering, resulteren in functionele maatwerkoplossingen.

magneet-goudsmit

Engineering integratie

Goudsmit heeft recent haar CAD omgeving volledig geïntegreerd met de business software van Isah. Doordat niet langer data handmatig wordt ingevoerd, is de kans op fouten tot een absoluut minimum beperkt en kunnen werknemers efficiënter worden ingezet. Deze engineering integratie heeft inmiddels meer dan 2 FTE bespaard. Kortom: een investering die kostenverlagend werkt en daarmee direct resulteert in een beter bedrijfsresultaat.

Smart Industry

Belangrijk is echter niet te lang stil te staan bij zulke successen want de technologische ontwikkelingen staan eveneens niet stil. Daarom is het belangrijk voor bedrijven om continue de focus op automatisering te houden en ontwikkelingen op het gebied van Smart Industry op de voet te volgen. Een volgende stap die Goudsmit zet is het realiseren van koppelingen met de datasystemen van klanten en leveranciers. Daarmee krijgt het al in een vroeg stadium inzage in projecten, kan men bijsturen en zal de uiteindelijke doorlooptijd van projecten afnemen. Dergelijke aanpak past ook binnen de filosofie van Isah en het is derhalve niet vreemd dat Isah de aangewezen partner is voor Goudsmit om dergelijk traject mede vorm te geven.

Isah ERP Brochure

Dankzij Isah ERP software ervaren maakbedrijven meer efficiency.

Auteur
Laurens Kuipers
Met zijn jarenlange ervaring in de maakindustrie is Laurens een bewezen partner die zijn rol als Business Consultant zowel vanuit een theoretische als praktische invalshoek benadert. Met zijn kennis ondersteunt hij bedrijven om zowel de operationele als strategische doelstellingen met behulp van Isah oplossingen te realiseren. De gezamenlijke tevredenheid staat daarbij hoog in het vaandel!

Ook interessant.

Klaar om jouw logistieke processen efficiënter aan te pakken?

Ook jouw organisatie kan minder tijd kwijt zijn aan processen en dus meer investeren in je product of dienst. Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze maakindustrie specialisten denken graag met je mee.