Geplaatst: 09 / 10 / 2017

Release Isah 5.0 – incl. Isah Finance, Mobile Field Service en Time Registration

Op 9 oktober vindt de release van Isah 5.0 plaats. Een belangrijk mijlpaal!

Met trots introduceren wij als onderdeel van deze release onze nieuwe functionaliteit Isah Finance. Met de komst van Isah Finance zetten wij een belangrijk eerste stap in de verdere ontwikkeling van Isah als geheel. Hiermee ondersteunen wij de volledige breedte van het proces van maakbedrijven. In Isah Finance worden alle schermen op een overzichtelijke manier gepresenteerd en kunt u als gebruiker zelf de gewenste weergave selecteren. Ook is er een nieuwe, eigentijdse wijze van het zoeken naar en tonen van gegevens, waarbij we uiteraard de herkenbare zaken van de huidige Isah applicatie als uitgangspunt hebben genomen. Het eigentijdse uiterlijk van Isah Finance is bovendien doorgetrokken in Isah 5.0.

Naast Isah Finance hebben we nog een tweetal nieuwe producten ontwikkeld. De trend om steeds meer te kijken naar wat deze verschillende gebruikers nodig hebben, is namelijk cruciaal voor Isah. Eerder al ontwikkelden we voor de afdeling verkoop een CRM-app waarmee alle relevante informatie voor klantbezoeken zichtbaar is en er meldingen gemaakt kunnen worden waarmee de verkoop binnendienst direct aan de slag kan. In versie 4.5 voegden we daar de module Shop Floor Control aan toe ten behoeve van een digitale aansturing van de productievloer. Met de introductie van Isah 5.0 brengen we de applicaties Mobile Field Service en Time Registration naar de markt.

Daarnaast zijn er in Isah 5.0 ook verbeteringen gerealiseerd op het gebied van Integrated Logon en Communicatie in de keten.