Functioneel Presets
1 min leestijd
4 april 2023

Aanbevolen presets

Auteur
Peter Fikkers

Vanuit Isah raden we aan om de preset te gebruiken die bij jouw werkzaamheden past en zo doelgericht mogelijk informatie gaat laten zien. Zo is er voor het scherm 0033 Verkoopoffertes een default preset gemaakt die alleen de niet-gereed gemelde verkoopoffertes toont met ten minste één orderregel met de statustype; offerte, order of nacalculatie. Hierdoor worden alleen de actuele offertes getoond. Verder zijn er ook vanaf versie 5.7 diverse zoekpresets beschikbaar gesteld om direct in Isah te kunnen zoeken voordat deze allemaal informatie gaat inladen.

Default preset

Om ervoor te zorgen dat je sneller met diverse schermen kan werken zoals 0033 Verkoopoffertes zijn er default presets ontwikkeld. Deze presets zijn al vanaf Isah 5.7 beschikbaar. Hieronder een verdere toelichting per preset over de opgehaalde informatie per preset:

 isah-tip-aanbevolen-presets-01

Zoekpresets

Een zoekpreset toont gegevens op basis van een ingevoerde zoekwaarde. Op diverse schermen in Isah, waaronder scherm 0040 Artikelen, kan je de keuzelijst van presets een standaard zoekpreset terugvinden, voor artikelen is dat ‘Zoeken in artikelen’. Standaard gebruikt Isah de laatst gebruikte preset wanneer je een scherm opent. Wanneer je een zoekpreset gebruikt krijg je een pop-up venster waarin je een zoekterm kan invoeren. Hieronder een overzicht verschillende nieuwe zoekpresets in Isah 5.7 met de kolommen waar op gezocht word:

 isah-tip-aanbevolen-presets-02

Wanneer je opnieuw wilt zoeken drukt je op 'Ctrl + F5' en kan je de zoekwaarde aanpassen en opnieuw zoeken.

 isah-tip-aanbevolen-presets-03

Bovenstaande informatie kan je ook vinden in de Knowledge base op Support site van Isah. Jouw applicatiebeheerder heeft hier toegang toe.

Auteur
Peter Fikkers
Peter is cursusleider bij Isah. Hij vindt het leuk om zijn kennis over te dragen zodat gebruikers meer uit hun Isah kunnen halen. Naast het geven van cursussen schrijft Peter ook regelmatig artikelen met tips & tricks over het gebruik van Isah.
Vond je dit artikel interessant?

Ontvang blogs, informatie over ERP en het laatste nieuws over Isah in je mailbox!

Gerelateerde artikelen.

Klaar om jouw logistieke processen efficiënter aan te pakken?

Ook jouw organisatie kan minder tijd kwijt zijn aan processen en dus meer investeren in je product of dienst. Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze maakindustrie specialisten denken graag met je mee.

Stel je vraag