Usability
1 min leestijd
19 september 2018

Filteren met het filterscherm

Auteur
Peter Fikkers

Een van de functionaliteiten die tijdens elke basiscursus aan bod komt is de mogelijkheid om te filteren met een filterscherm.

In Isah bestaat de mogelijkheid om filters te definiëren en op te slaan voor later gebruik. In onderstaand voorbeeld heb ik een filter in het verkoopscherm aangemaakt met het volgende icoon.

isah-tip-filteren-filterscherm-01

Hiermee krijg ik alleen de 3 belangrijkste orders in mijn scherm. In de voorwaarden van de filter maak ik specifiek gebruik van de ‘OR’-functie (standaard wordt ‘AND’ getoond).

Ik kan in het filterscherm ook aangeven dat ik de filter als Voorwaardelijke opmaak wil opslaan. Uiteraard zal ik er dan nog wel een kleur aan moeten koppelen in het voorwaardelijke opmaakscherm.

Maak ook gebruik van de Webhelp Isah voor meer informatie:

isah-tip-filteren-filterscherm-02

isah-tip-filteren-filterscherm-03

 

Auteur
Peter Fikkers
Peter is cursusleider bij Isah. Hij vindt het leuk om zijn kennis over te dragen zodat gebruikers meer uit hun Isah kunnen halen. Naast het geven van cursussen schrijft Peter ook regelmatig artikelen met tips & tricks over het gebruik van Isah.
Vond je dit artikel interessant?

Ontvang blogs, informatie over ERP en het laatste nieuws over Isah in je mailbox!

Gerelateerde artikelen.

Klaar om jouw logistieke processen efficiënter aan te pakken?

Ook jouw organisatie kan minder tijd kwijt zijn aan processen en dus meer investeren in je product of dienst. Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze maakindustrie specialisten denken graag met je mee.

Stel je vraag