Applicatiebeheer
1 min leestijd
11 januari 2024

Nieuw jaar, nieuwe licentiesleutel

Auteur
Marloes Bakx

14 februari 2024 is dit jaar niet alleen Valentijnsdag, maar ook de dag dat voor veel van onze klanten de jaarlijkse licentie verloopt. Om er zeker van te zijn dat je je op die bewuste dag alleen druk hoeft te maken over je date is het verstandig om ruim hiervoor te zorgen dat de nieuwe licentiesleutel is geactiveerd. Als de licentiesleutel op 14 februari namelijk niet geactiveerd is, kan Isah vanaf die dag niet meer gebruikt worden.

Op het moment dat jullie organisatie aan de financiële verplichtingen m.b.t. de licentiesleutel heeft voldaan, ontvangt jullie aangewezen contactpersoon een e-mail van Isah Sales Support. Vanaf dat moment is de nieuwe licentiesleutel te downloaden via de Supportsite. De stappen die gevolgd moeten worden om de licentiesleutel te activeren, zijn op de Supportsite te vinden via de tegel Licentie activeren.

De te volgen stappen zijn eenvoudig

  • Stap 1: Het downloaden van het licentiebestand
  • Stap 2: Het inlezen van het licentiebestand en het herstarten van de licentieserver
  • Stap 3: Het uitvoeren van updates op de database (alleen nodig met versie Isah 5.7.3 of ouder)

Is de contactpersoon die voorheen de e-mail vanuit Sales Support ontving inmiddels uit dienst? Laat via salessupport@isah.com of 088 4724 000 weten wie de e-mail voortaan moet ontvangen.

Voor vragen over de modules die opgenomen zijn in de licentiesleutel, of vragen over waarom een licentiesleutel nog niet is vrijgegeven via de Supportsite kun je ook contact opnemen met Sales Support.

Verschijnt er bij het activeren van de licentiesleutel een melding of loop je ergens vast? Neem dan contact op met mij of mijn collega’s van Isah Product Support (088 4724 050).

Auteur
Marloes Bakx
Marloes is al 10 jaar werkzaam als Product Support Consultant. Dankzij haar uitgebreide ervaring is ze in staat snel aanknopingspunten te identificeren om supportvragen efficiënt aan te pakken. Daarnaast werkt ze nauw samen met de afdeling Development om er voor te zorgen dat verbeterpunten, die door onze klanten aangedragen zijn, in de software worden opgenomen.
Vond je dit artikel interessant?

Ontvang blogs, informatie over ERP en het laatste nieuws over Isah in je mailbox!

Gerelateerde artikelen.

Klaar om efficiënter en flexibeler te werken?

Ook jouw organisatie kan minder tijd kwijt zijn aan processen en dus meer investeren in je product of dienst. Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze maakindustrie specialisten denken graag met je mee.

Stel je vraag