Usability
1 min leestijd
23 november 2018

Rapporten in menu opnemen

Auteur
Peter Fikkers

Veel klanten maken gebruik van rapporten in Isah. Zoals bijvoorbeeld een Orderbevestiging en Verkoopfactuur, maar denk ook aan eigen specifieke rapporten. Deze rapporten kun je natuurlijk opvragen vanuit het Hoofdmenu van Isah, maar je kunt een rapport ook direct vanuit het scherm waarin je aan het werken bent openen, zodat je dit rapport kunt mailen of afdrukken. Hierdoor kun je efficiënter werken; je hoeft namelijk niet iedere keer naar het hoofdmenu te navigeren om het rapport op te zoeken. Jullie applicatiebeheerder kan voor jou instellen welke rapporten in het Menu worden geplaatst.

In onderstaand schermvoorbeeld zijn twee rapporten (Orderbevestiging en Verkoop-dossierkaart) toegevoegd aan het menu Rapportage in het scherm Verkooporders.
 
isah-tip-rapport-in-menu-01

Als Favoriet opnemen Om nog sneller te kunnen werken, kun je een rapport ook favoriet maken en eventueel een functietoets gebruiken om een rapport snel te kunnen openen. In bovenstaand voorbeeld zijn de functietoetsen F10 en F12 gekoppeld aan de rapporten.

Auteur
Peter Fikkers
Peter is cursusleider bij Isah. Hij vindt het leuk om zijn kennis over te dragen zodat gebruikers meer uit hun Isah kunnen halen. Naast het geven van cursussen schrijft Peter ook regelmatig artikelen met tips & tricks over het gebruik van Isah.
Vond je dit artikel interessant?

Ontvang blogs, informatie over ERP en het laatste nieuws over Isah in je mailbox!

Gerelateerde artikelen.

Klaar om jouw logistieke processen efficiënter aan te pakken?

Ook jouw organisatie kan minder tijd kwijt zijn aan processen en dus meer investeren in je product of dienst. Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze maakindustrie specialisten denken graag met je mee.

Stel je vraag