Functioneel Relatiebeheer
2 min leestijd
28 februari 2023

Relatiebeheer - diverse klantoplossingen

Auteur
Peter Fikkers

Met de module Relatiebeheer kan je meldingen en acties registreren van klanten, leveranciers en natuurlijk ook jouw eigen bedrijf. Het gaat dan zogezegd over de het vastleggen van interne en externe communicatie. Je kan een gratis cursus volgen door in te schrijven via onze website en dan krijgt u uitleg over de standaard functionaliteit die Isah biedt. In deze tip van de trainer wil ik je inspireren om eens over de dijken heen te kijken en misschien deze module breder inzetbaar te maken voor uw organisatie.

Onze consultants hebben veel ervaring opgedaan en in samenwerking met klanten diverse creatieve oplossingen in kaart gebracht. In onderstaand lijstje zie je een aantal van die oplossingen en uiteraard is dit niet uitputtend want het begrip communicatie is natuurlijk zeer breed en de mogelijkheden in Isah evenzo.

isah-tip-relatiebeheer-diverse-klantoplossingen-01

Veel van bovenstaande onderwerpen worden vaak buiten Isah afgehandeld in andere pakketten zoals Excel, en we weten dat het beter is om data centraal te registreren en te beheren.

Voorbeeld van een ‘Non conformance report’ (NCR)

Op basis van een melding in Isah kan een NCR gegenereerd worden. Je kan je voorstellen dat zo’n rapport in vele soorten en maten op te stellen is maar in de basis komt het erop neer dat een medewerker een melding aanmaakt en gegevens invoert in Isah die weer op het rapport getoond moeten worden. Hiervoor kan je als het ware een formulier in Isah aanmaken met behulp van Eigen tabbladen en voor een deel Eigen velden zodat je alle benodigde gegevens voor het rapport efficiënt kan invoeren. Hierna kan het rapport opgevraagd (en verzonden) worden. 
Uiteraard kan je met presets weer overzichten genereren in Isah zodat je de data eventueel met gebruik van draaitabellen kan analyseren. Het rapport, de presets en de inrichting van Isah kan je uiteraard bespreken met een consultant van Isah.

Wil je eens de mogelijkheden bespreken? Neem dan contact op met jouw Business Consultant of Isah Partner.

Auteur
Peter Fikkers
Peter is cursusleider bij Isah. Hij vindt het leuk om zijn kennis over te dragen zodat gebruikers meer uit hun Isah kunnen halen. Naast het geven van cursussen schrijft Peter ook regelmatig artikelen met tips & tricks over het gebruik van Isah.
Vond je dit artikel interessant?

Ontvang blogs, informatie over ERP en het laatste nieuws over Isah in je mailbox!

Gerelateerde artikelen.

Klaar om jouw logistieke processen efficiënter aan te pakken?

Ook jouw organisatie kan minder tijd kwijt zijn aan processen en dus meer investeren in je product of dienst. Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze maakindustrie specialisten denken graag met je mee.

Stel je vraag