Usability
1 min leestijd
12 januari 2017

Hetzelfde scherm meerdere malen openen met ‘Nieuw formulier’

Auteur
Peter Fikkers

Het kan voorkomen dat je bijvoorbeeld een order aan het toevoegen of wijzigen bent en je wilt even iets opzoeken over een andere order. Er bestaat dan de mogelijkheid om hetzelfde scherm nóg een keer te openen. Je hoeft dan dus niet eerst het geopende scherm af te sluiten. Dit geldt voor elk scherm wat vanuit het Hoofdmenu te openen is, zoals bijvoorbeeld ‘Verkooporders’. 

Je kunt dit op twee manieren doen:

  1. Klik met de rechtermuis op de schermnaam (zie onderstaande afbeelding) en klik op ‘Nieuw formulier’
  2. Of: met Shift + klik op de schermnaam

isah-tip-nieuw-formulier-01

Dit kan ook handig zijn indien u gegevens van bijvoorbeeld artikelen met elkaar wilt vergelijken. U kunt op deze manier zo veel schermen openen als u wilt. En goed om te weten: het is ook mogelijk om per geopend scherm een andere preset te kiezen.

Auteur
Peter Fikkers
Peter is cursusleider bij Isah. Hij vindt het leuk om zijn kennis over te dragen zodat gebruikers meer uit hun Isah kunnen halen. Naast het geven van cursussen schrijft Peter ook regelmatig artikelen met tips & tricks over het gebruik van Isah.
Vond je dit artikel interessant?

Ontvang blogs, informatie over ERP en het laatste nieuws over Isah in je mailbox!

Gerelateerde artikelen.

Klaar om jouw logistieke processen efficiënter aan te pakken?

Ook jouw organisatie kan minder tijd kwijt zijn aan processen en dus meer investeren in je product of dienst. Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze maakindustrie specialisten denken graag met je mee.

Stel je vraag