Goede project- en productiebesturing zorgt voor de juiste gefaseerde toelevering aan bouwprojecten

De aan de bouw toeleverende maakindustrie profiteert van de grotere vraag naar woningen, bedrijfspanden en infrastructuur. Klanten van Isah in de bouwtoelevering zijn gespecialiseerd in tal van producten en technologieën. Denk aan deuren, ramen, wandsystemen, staalconstructies, liften, trappen, bordessen en technische bouwsystemen.

Projecten in de bouw vereisen een continu inzicht in de actuele planning en de consequenties voor productie, inkoop, levering en montage. Via de projectplanning- en productieplanning functionaliteit van Isah kan dit bewaakt worden.

Klanten van Isah in de bouwtoelevering benutten deze mogelijkheden dagelijks. Zij kunnen snel reageren op wijzigingen in bouwplanningen en deze vertalen naar mogelijke knelpunten bij inkoop, productie of voorraad. Met als resultaat het oplossen van die knelpunten om tot een realistische planning te komen. Heeft u ook een eigen montage team? Met Isah Mobile Field Service kan de montage digitaal aangestuurd worden. Ook de financiële status van uw project en bedrijf is realtime inzichtelijk.

Isah voor de bouwtoelevering geeft u het integrale gereedschap om optimaal te kunnen presteren.

Download onze ERP Software Brochure

Maak het met Isah

Referenties in de bouw

Stel een vraag aan een specialist

Bent u benieuwd welke kansen goede project- en productiebesturing voor uw organisatie biedt? Of wilt u ergens anders over sparren? Stel uw vraag gerust; onze maakindustrie specialisten helpen u graag!

Arjen Verhoeff & Jan-Pieter Vos

Stel uw vraag

Meer weten over Isah Business Software?

Download onze ERP Software Brochure