Isah ondersteunt bedrijven in het maritieme cluster in hun drive om prestaties in de keten continu te verbeteren

De Nederlandse maritieme industrie is omvangrijk, divers en heeft een vooraanstaande positie in de wereld. Vele bedrijven binnen het maritiem technologische cluster en de on- en offshore industrie managen hun activiteiten met Isah. Enkele vooraanstaande multinationals in de sector sturen de sales, projecten, productie en service aan met Isah. Multicompany-aansturing en het grip houden op de internationale projecten staat centraal bij het werken met Isah.

We zien de drive in de maritieme industrie om continu de prestaties in de keten te verbeteren. Isah sluit daar bij aan; Onder andere op basis van de principes van Smart Industry zorgen wij ervoor dat u snel informatie kunt uitwisselen tussen verschillende ERP systemen binnen de keten. Met Isah Shop Floor Control kan de voortgang en productie digitaal aangestuurd en gevolgd worden. Daarbij is alle informatie realtime beschikbaar waardoor de kans op fouten vele malen kleiner is. Met de Productconfigurator en de integratie van uw CAD/PDM-applicatie met Isah ERP software wordt zowel engineer to order als configure to order ondersteunt.

Download onze ERP Software Brochure

Maak het met Isah

Referenties in de maritiem

Stel een vraag aan een specialist

Bent u benieuwd welke kansen Smart Industry voor uw organisatie biedt? Of wilt u ergens anders over sparren? Stel uw vraag gerust; onze maakindustrie specialisten helpen u graag!

Arjen Verhoeff & Jan-Pieter Vos

Stel uw vraag

Meer informatie over Isah Business Software?

Download onze ERP Software Brochure