Isah voor uw maakbedrijf

Een geïntegreerde oplossing waarin ERP software, engineering, service, projectmanagement en financieel samenkomen,
ondersteund door een modern technologisch platform en een optimaal gebruikersgemak.

Met Isah kiest u voor een bedrijf dat is voortgekomen uit de praktijk van de maakindustrie. Onze passie en kennis zetten wij in om samen met u te werken aan de verbetering van het rendement van uw organisatie en het ontwikkelen van uw IT strategie.

Organisatie onder controle

Het Isah ERP systeem vormt de spil van alle bedrijfsprocessen binnen uw maakbedrijf. Met deze oplossing heeft u alle interne en externe processen op orde om te voldoen aan de eisen die Smart Industry stelt in de supply chain. Zo heeft u efficiëntere processen, lagere kosten, een beter rendement en een hogere klanttevredenheid.

Digitale fabriek

Vanuit Isah ERP geeft u sturing aan de processen binnen uw maakbedrijf. Isah Shop Floor Control zorgt dat uw mensen op de vloer ook op ieder moment over alle informatie beschikken. Door de digitale registratie heeft u een up-to-date inzicht in de voortgang van de orders; 24/7 en direct geïntegreerd met uw machines.

Grip op projecten

Het managen van complexe projecten binnen de maakindustrie vraagt veel afstemming binnen en buiten uw organisatie. Met Isah Projectmanagement houdt u grip op deze projecten voor wat betreft tijd en geld. Verkoop, Engineering, Inkoop, Productie en Assemblage, Levering, Service en Financiën worden integraal beheerd met deze oplossing en geven u de gewenste controle.

Signaleren en sturen

U maakt plannen, stelt budgetten op en maakt calculaties. De processen binnen uw maakbedrijf worden aangestuurd met behulp van Isah ERP. Alles wat in uw productie en logistieke processen gebeurt, wordt vastgelegd en heeft mogelijk ook financiële gevolgen. Met de Isah Dashboards heeft u de mogelijkheid om uw organisatie te monitoren, tijdig bij te sturen en uw kansen te benutten.

Maak het met Isah

Isah wereldwijd

Isah werkt wereldwijd samen met overheden en brancheorganisaties om de positie van de maakindustrie te versterken.

Isah gratis cursussen

Alle gebuikers van Isah bieden wij gratis cursussen aan. Tijdens een cursus krijgen gebruikers concrete handreikingen waarmee ze direct aan de slag kunnen.

Vraag een persoonlijke demo aan

 

Ontdek welke mogelijkheden Isah ERP Software biedt voor uw organisatie.

Arjen Verhoeff & Jan-Pieter Vos

Demo aanvragen