Geplaatst: 25 / 09 / 2017

Business Software Event 2017: Maak het met Isah

Op 28 september a.s. vindt het Business Software Event plaats. Het event heeft dit jaar als thema ‘Business Software voor de maakindustrie – uw bedrijfsproces stap voor stap efficiënter ingericht’. Net als andere jaren zal ook Isah tijdens deze beurs aanwezig zijn.

Wat kunt u van ons verwachten tijdens het Business Software Event?

Isah Business Software vormt de spil van alle processen binnen een maakbedrijf. We bieden een complete oplossing waarin ERP, engineering, service en projectmanagement samenkomen, ondersteund door een modern technologisch platform en geïntegreerde financiële functionaliteit. Het implementeren en het optimaal blijven gebruiken daarvan, vraagt om een gedegen aanpak en diepgaande kennis van de processen binnen de maakindustrie. Elk deel van de puzzel moet immers kloppen.

Isah heeft speciaal voor deze dag een aantal Rubiks kubussen laten maken. De Rubiks Kubus staat symbool voor de business uitdagingen die wij graag samen met u oplossen. En dat we u oprecht verder willen helpen, blijkt wel uit het feit dat we u niet alleen de puzzelstukjes aanreiken. We hebben een uitgebreide handleiding geschreven, waarin u stap voor stap leert om de kubus op te lossen. En u kunt op onze beursstand zelfs een mini-workshop volgen van Professioneel Speed Cuber Mats Valk, die twee keer het wereldrecord speed cuben behaalde. Een unieke kans!

Zoals u merkt doen we tijdens het Business Software Event een stapje extra voor u; geheel in lijn met onze dienstverlening. Met gratis cursussen, ondersteuning door gespecialiseerde consultants en onze strategische roadmApp tool helpen we u namelijk continu om te verbeteren. Betrokkenheid bij het maakbedrijf is wat Isah en haar medewerkers kenmerkt. Samen zorgen we dat u succesvol bent in een competitieve en snel veranderende markt. En daarom zeggen we: Maak het met Isah.

 

We nodigen u van harte uit om een bezoek te brengen aan onze stand!

Nog niet aangemeld? Ga dan naar de website van het Business Software Event.